- 7,426
- 4,959
- 113
Acelemiz mi var mi basalım farzı misal bastik gelmedi nolacakNiye hiç yüksek basmiyon böyle 20 kupon yapman lazim
Acelemiz mi var mi basalım farzı misal bastik gelmedi nolacakNiye hiç yüksek basmiyon böyle 20 kupon yapman lazim
bol şanslar kardeşimYanlışlıkla bastik gelsin
Kanka 7 kupondan 6 si geldi yaniAcelemiz mi var mi basalım farzı misal bastik gelmedi nolacak
Eyv 30k çevrim var ben tumbette 500k çevrim yapmışım 1 günde ne bu acele millet kasa bassın istiyorbol şanslar kardeşim
GeldiKanka 7 kupondan 6 si geldi yani
Neyse sen yanlış.anladin kafana göre yap ben kaybetmeni istemem
acele işe şeytan karışır dostum bırak boşver yavaş yavaş ilerleEyv 30k çevrim var ben tumbette 500k çevrim yapmışım 1 günde ne bu acele millet kasa bassın istiyor
Reis mileltin lafına alfanıp kasa basarak gitme rol senin çevrimler senin bosver milleti takip eden eder etmiyecek olanlar zaten kasa ile ilerle diyor erken bitsin hakkımız varsa allalım niyetinde boş ver onları sen takıl 20 değil 50 kupon yapsanda çevrimi bitirmek için adıö adım gitmen makul bol şanslar bol kazançlar
bol şans.Gelsin
Bol şans geç kalmadıysak yer varsa takip edelimGelsin
8de 6 dewamGelsin
Kral bol şans. Sen bilirsin bonus kaybedilince çevrim anaparadan mı devam ediyor. Ona göre alacam bendeGelsin
Hadi bol şansGelsin