- 6,712
- 2,896
- 113
Dost uyusaydinn dahaDostlar uyuya kalmış geldim
Dost uyusaydinn dahaDostlar uyuya kalmış geldim
Bol sansslarDostlar uyuya kalmış geldim
24 saat uyumadık yine iyi kalktikDost uyusaydinn daha
Onların kazandigi paranın kat ve katlarini kazandık bir para gelip te insanin karakterini değişiyorsa o paradan uzak durmak lazım aza kanaat etmek lazım iki kuruş para görüp ben benim diyen insan hayatta nasibini almamış insanlar dir dostSurda az çok insanları tanıdım para vermesemde versemde %90 kazandıktan sonra kendini kaybediyor bitince normale dönüyor ve sende normal karsilamani bekliyor
Biliyorum dost bende uyusaydin daha dedim gece uykusu gibi olmuyor24 saat uyumadık yine iyi kalktik
Kesinlikle öyledir katılıyorum.Onların kazandigi paranın kat ve katlarini kazandık bir para gelip te insanin karakterini değişiyorsa o paradan uzak durmak lazım aza kanaat etmek lazım iki kuruş para görüp ben benim diyen insan hayatta nasibini almamış insanlar dir dost
Uyumak nedir dost parası olan kumarci uyur muDostlar uyuya kalmış geldim
37 dakika gol yokDostlar uyuya kalmış geldim
Günaydın sapla gel artıkDostlar uyuya kalmış geldim
Bu maç tehlikeli maç herkes ilk yarı 1.5 üst Gürcistan takım 1.5 üst 3.5 oynamış Gürcistan'ın kazanma oranı 1.30 dakika 37 maç 0-0Dostlar uyuya kalmış geldim
Haydi bol sansGelsin
Hadi bakalım boll sansssGelsin
İki maç yazarsan çok çabuk lose oldu dersinGelsin
Yok dost denemelik zaten biri aninda geldi tek maç kaldiİki maç yazarsan çok çabuk lose oldu dersin
İnşallah hedefine sıkıntısız ulaşırsın ben senin iyiliğin için dedim dost bol şansYok dost denemelik zaten biri aninda geldi tek maç kaldi
Bol şansGelsin
Basket neden oynamiyorsunnGelsin
Tövbeliyim hayatta oynamamBasket neden oynamiyorsunn