- 41,238
- 32,015
- 113
Ben yatanzi herkese bol şans bol bol şansCrazy hadi NBA maçları bitti![]()
Ben yatanzi herkese bol şans bol bol şansCrazy hadi NBA maçları bitti![]()
İyi geceler kirvecanBen yatanzi herkese bol şans bol bol şans
BittiVay be çevrim devam hala he
İyi bari tebrikler @crazyboys
Kesene bereket
Çok merak ettim dost ne kadar yatırdım ne kadar çektim kaç saat çevirmeye calistin
1k yatırım 3k bonus eklendi bonusun 10kati tekli 1.8 sabah başladık gece bitti ben yarım gün uyudum gündüz 13kÇok merak ettim dost ne kadar yatırdım ne kadar çektim kaç saat çevirmeye calistin
İyi etmissin değmez ama1k yatırım 3k bonus eklendi bonusun 10kati tekli 1.8 sabah başladık gece bitti ben yarım gün uyudum gündüz 13k
1 +3 işte 1 yatırıp 4 ile başlıyon. Bonus artı anapara 31 bin çevrimi var.1 + 3 nasıl oluyor
Hangi site1 +3 işte 1 yatırıp 4 ile başlıyon. Bonus artı anapara 31 bin çevrimi var.
1 atmis 13 çekmiş 1 günde 12k kar azmı ahmedimİyi etmissin değmez ama
Senin için az Erhanım serçe parmağını oynatmazsın sen o paraya.1 atmis 13 çekmiş 1 günde 12k kar azmı ahmedim
S a kemal Ulan haftalık kayıp bonusu eklemiş casivera bu kupon bozmadan bıktım ya 319 yaptık Yeni Zelanda İlk yarı bir buçuk üst girdik gol attı geri aldı dakika 29'da 84 liraya bozdum 31'de 1 0 44'te 2-0 yaptı 850 liradan etti beni ulan nasıl iştir bu yaSenin için az Erhanım serçe parmağını oynatmazsın sen o paraya.
Bende iy kg girdim oraya dep kırmızı gördü sözde favoriydiS a kemal Ulan haftalık kayıp bonusu eklemiş casivera bu kupon bozmadan bıktım ya 319 yaptık Yeni Zelanda İlk yarı bir buçuk üst girdik gol attı geri aldı dakika 29'da 84 liraya bozdum 31'de 1 0 44'te 2-0 yaptı 850 liradan etti beni ulan nasıl iştir bu ya
Vallahi diyordum Yeni Zelanda ilk yarı ya bir bir ya 2-0 biter öyle girdim zaten ikinci yarı 3,5 üstü bile olur o maç benceBende iy kg girdim oraya dep kırmızı gördü sözde favoriydi
Ben onlardan korkuyordum 2 tane attılar demekki Şili bitmiş artıkVallahi diyordum Yeni Zelanda ilk yarı ya bir bir ya 2-0 biter öyle girdim zaten ikinci yarı 3,5 üstü bile olur o maç bence