- 71,508
- 37,776
- 113
Paran varsa ufak kasa gir ben 84 liraya bozdum onu gireceğim 2'nin üzerinde zatenBen onlardan korkuyordum 2 tane attılar demekki Şili bitmiş artık
Paran varsa ufak kasa gir ben 84 liraya bozdum onu gireceğim 2'nin üzerinde zatenBen onlardan korkuyordum 2 tane attılar demekki Şili bitmiş artık
Yokki 5000 mesaja tamamlayacaktım rolling vs hiç uğraşmıyodum 4 senedir roll de yokki başkanı dolandırayımParan varsa ufak kasa gir ben 84 liraya bozdum onu gireceğim 2'nin üzerinde zaten
Kaldı 350mesaj 5000 elmas var bozcamParan varsa ufak kasa gir ben 84 liraya bozdum onu gireceğim 2'nin üzerinde zaten
Bozum olayı hep sıkıntı be dost o bozum olayının ben de hiç hayrını görmedim ne zaman bozsam kupon gelmiş oluyor sinir krizi geçiriyorum bozmasam da yatacak gibi görünüyor bizimle alay ediyor maalesefS a kemal Ulan haftalık kayıp bonusu eklemiş casivera bu kupon bozmadan bıktım ya 319 yaptık Yeni Zelanda İlk yarı bir buçuk üst girdik gol attı geri aldı dakika 29'da 84 liraya bozdum 31'de 1 0 44'te 2-0 yaptı 850 liradan etti beni ulan nasıl iştir bu ya
Üç buçuk oldu anasınıParan varsa ufak kasa gir ben 84 liraya bozdum onu gireceğim 2'nin üzerinde zaten
Kazancın daim olsun reis 🔐