- 7,421
- 4,955
- 113
Bol sanslarSelamın aleykum dostlarım tekrar dan ufacık minnacık bur katlama yapmaya çalışacağım umarım bizi katılamazlar.herkese bol sanslar
500 tl yaparsak intoya atacamEkli dosyayı görüntüle 269551
Bol şans dostumSelamın aleykum dostlarım tekrar dan ufacık minnacık bur katlama yapmaya çalışacağım umarım bizi katılamazlar.herkese bol sanslar
bol şansSelamın aleykum dostlarım tekrar dan ufacık minnacık bur katlama yapmaya çalışacağım umarım bizi katılamazlar.herkese bol sanslar
Bol sansSelamın aleykum dostlarım tekrar dan ufacık minnacık bur katlama yapmaya çalışacağım umarım bizi katılamazlar.herkese bol sanslar
Bol şans dostSelamın aleykum dostlarım tekrar dan ufacık minnacık bur katlama yapmaya çalışacağım umarım bizi katılamazlar.herkese bol sanslar
Bi canın daha yokmu dostNeyse sağlık olsun maceramız kısa sürdü bu aralar sıfır şansla devam ediyorum konu kilit baskanim
Durun bakalım bir arkadasda alacak vardı 150 yazdım yollarsa devam burdanBi canın daha yokmu dost
Hocam acele etmeden garantiye yakin oranda oyna. Hem zaman gecer hemde tutma ihtimali yuksek olurDurun bakalım bir arkadasda alacak vardı 150 yazdım yollarsa devam burdan
Bol sanslarHadi bakalım 50 tl baslangicEkli dosyayı görüntüle 269571
İlk macda yüksek oran kovalıyorum bir gelseBol sanslar
Sonrasinda 1.5 1.8 arasi oynaİlk macda yüksek oran kovalıyorum bir gelse
Bol şans dostHadi bakalım 50 tl baslangicEkli dosyayı görüntüle 269571
WoonnnnHadi bakalım 50 tl baslangicEkli dosyayı görüntüle 269571