- 48,705
- 53,259
- 113
Şimdi artık dep yapacaklarina kaldık benim tahminim 3.0 ama dep açılırsa 2.1 de olabilir
Arjantin ligine gore absurt oranlar aynen 86da 2.5 alta 1.5 veriyorduDakka 87 1 gol 2.80 daha fazla olması lazım bir gol bekliyorlar siteler
İçime doğduDep normalde buyuk takımlardan iyi gol yiyor. Şimdi ev mi atamıyor. Dep mi yemiyor bilmiyorum ama ev 3-0 alacak hissine kapıldım. Hayırlısı bakalım
Inter miami 3.5 dusunuyorum maclardan biri sence nasil dostBir boca taraftarı olarak River gunahim kadar sevmem ama en azından dostumuz kuponu geldi
Bana sorarsan tolima maçına bak derim ne alacağın sana kalmış bana kalırsa tolima 0.5 üst al derim kafanı karıştırmak istemem ama tolima medellin boca catolica bunları gordummu kasa atarım gollerineInter miami 3.5 dusunuyorum maclardan biri sence nasil dost
Bir az dm az umut abi 🤪🤪Bana sorarsan tolima maçına bak derim ne alacağın sana kalmış bana kalırsa tolima 0.5 üst al derim kafanı karıştırmak istemem ama tolima medellin boca catolica bunları gordummu kasa atarım gollerine
AnlamadımBir az dm az umut abi 🤪🤪
Mesaj bir şey sormak içinAnlamadım