- 3,478
- 2,084
- 113
Emir-San Kılavırs-San ve Sensei Sergi-san ve kırıklar çetesi
Ooo kardesim hosgeldinCümleten selamun aleyküm yiğitlerim. Kazancınız bol, sağlığınız iyi morallarinizin yüksek olması dileğiyle...
Yeni katıldım aranıza çok heyecanlıyım
Burda bu işin ağababası var ama sürekli ban yiyor @Adnan holding42Sen bir kırık eğitmeni olarak başarırsın
Kırıklar başı Al Köksal AbdulhalaqBurda bu işin ağababası var ama sürekli ban yiyor @Adnan holding42

Esensportları çok güzelmişKırıklar başı Al Köksal AbdulhalaqEkli dosyayı görüntüle 988263
Şunu senin eline verseler 3 dk bülbül gibi şakırYiğidim aslanım multi kasıyor
Sünnet mi oldun babaKırıklar başı Al Köksal AbdulhalaqEkli dosyayı görüntüle 988263
Biz olmayız ederiz meymuuunSünnet mi oldun baba
Haassab iyidir İyidir de çok laf ebeliği yapıyor yoksa bunların getir götürünü yapamazForumun sayko ikilisi haassab ve clovers1995'in yanına bi sayko daha katıldı
Ya benHaassab iyidir İyidir de çok laf ebeliği yapıyor yoksa bunların getir götürünü yapamaz
Severim bende haassabı every sitelerine eleştiri duyunca adres istiyo hemen ama iyidir hoşturHaassab iyidir İyidir de çok laf ebeliği yapıyor yoksa bunların getir götürünü yapamaz
Sen bunlara peçete tutamazsın bunlar ağlarken çok vahşi olıyorlarYa ben
Bunlarda benimki kadar taştaş yoktur amaSen bunlara peçete tutamazsın bunlar ağlarken çok vahşi olıyorlar![]()
Sen mi peydahladın bunu bide foruma üye ettirmişSen bunlara peçete tutamazsın bunlar ağlarken çok vahşi olıyorlar![]()
Hahahha kaç kilo lann @clovers1995 senin kaç kilo gelirBunlarda benimki kadar taştaş yoktur ama
Lan israfa karşıyım benSen mi peydahladın bunu bide foruma üye ettirmiş