- 3,322
- 4,130
- 113
.
reis bolşansta konunun içi bomboş
bol şanslar dost
afied10 dknya acicam reis bı viski alalım kendimize gelelim😀
Kafana göre dost neşen bol olsun günün geçen güzel olsun
bolşans reis hadi bakalımCity toplam gol 2.5 alt 1870 attım gelirse 3 arkada ulasirim. Hep üstten yatırdı bu sefer alttan denedik
riskli olmuş biraz gollü geçer diyor herkes ama herkes diyince tersi oluyor bakalımCity toplam gol 2.5 alt 1870 attım gelirse 3 arkada ulasirim. Hep üstten yatırdı bu sefer alttan denedik
Ilaç olsun dost kalbimden vurdun10 dknya acicam reis bı viski alalım kendimize gelelim😀
Bol şansın olsun dostCity toplam gol 2.5 alt 1870 attım gelirse 3 arkada ulasirim. Hep üstten yatırdı bu sefer alttan denedik
Bol şansCity toplam gol 2.5 alt 1870 attım gelirse 3 arkada ulasirim. Hep üstten yatırdı bu sefer alttan denedik
Bol sansCity toplam gol 2.5 alt 1870 attım gelirse 3 arkada ulasirim. Hep üstten yatırdı bu sefer alttan denedik
Sağol dayı gelirse aklimdasinBol şansın olsun dost
bol şanslar dostCity toplam gol 2.5 alt 1870 attım gelirse 3 arkada ulasirim. Hep üstten yatırdı bu sefer alttan denedik
Bol sans.ama cok riskli olmus bu ben o macin cok gollu gececegini dusunuyorum umarim yanilirim.City toplam gol 2.5 alt 1870 attım gelirse 3 arkada ulasirim. Hep üstten yatırdı bu sefer alttan denedik
Dost bendemi😍Cana Ertunç husobey gelirse fix atarsiniz