- 72,121
- 38,128
- 113
Biz de harmanlıktan ölelimCuta yudumluyor şuan![]()
Biz de harmanlıktan ölelimCuta yudumluyor şuan![]()
Dün akşam indirsen harman kalmazdınBiz de harmanlıktan ölelim
Aynen öyle işte o kafayla düşünDün akşam indirsen harman kalmazdın![]()
Cuta dostumuz güzelliğini yapar inşallah yukarı çıkacağım yine bir şekilde yoksa son 7 gün kaldıDün akşam indirsen harman kalmazdın![]()
Bira bitmiş alıp gelecekNerde bu rolll
Ula Suat Dün dediğin jojobet'ten koydun falan filan adam bize DM atmadı ben hiç DM atmadım da Gerçi normalde atması lazımdı baştan sona kadar bir takip ettik gitti Hakan'a attı Ben anlamadımNerde bu rolll
Atsada suan durum ayniydi muro sktir etUla Suat Dün dediğin jojobet'ten koydun falan filan adam bize DM atmadı ben hiç DM atmadım da Gerçi normalde atması lazımdı baştan sona kadar bir takip ettik gitti Hakan'a attı Ben anlamadım
Tam da ben alta yazdım okuAtsada suan durum ayniydi muro sktir et
Ödeme varsa yap yoksa gider her turlu kalan yaptigin ödemeler olurTam da ben alta yazdım oku
Ödeme değil bir yere gideceğim son 7 günüm kaldı 1 lira para yok cebimde masraf da orada oluyor gideceğim yerdeÖdeme varsa yap yoksa gider her turlu kalan yaptigin ödemeler olur
Yolculuk nereye kankaÖdeme değil bir yere gideceğim son 7 günüm kaldı 1 lira para yok cebimde masraf da orada oluyor gideceğim yerde
SilivriYolculuk nereye kanka
Ciddi mi Dion laSilivri
Umarim vurursun dostÖdeme değil bir yere gideceğim son 7 günüm kaldı 1 lira para yok cebimde masraf da orada oluyor gideceğim yerde
Işte rol falan takip ediyorum ki bir şey de çıksa Oradan belki yürürüzUmarim vurursun dost