- 72,193
- 38,184
- 113
Yok ya bu saatte sızamaz yaSızdı herhalde kanka
Yok ya bu saatte sızamaz yaSızdı herhalde kanka
Gelmesi lazımLa konu karışmış. Ben ödülden hakkımı alamadım henüz ama alırım o sorun değil. Mevzu cuta ise yine kahve yerine kırmızı içtiyse sızmış olma ihtimali yüzde 10000
Şansı iyi gidiodu kanka yakalamışken bırakmamak lazımLa konu karışmış. Ben ödülden hakkımı alamadım henüz ama alırım o sorun değil. Mevzu cuta ise yine kahve yerine kırmızı içtiyse sızmış olma ihtimali yüzde 10000
10 dakikaya burada hissediyorumŞansı iyi gidiodu kanka yakalamışken bırakmamak lazım
Muro onun sabahı akşamı yok geceden içtiğine sabah bile sızıyor adam gibi adam ama rötar oluyor genelde 🤣Gelmesi lazım
Kasa ne oldu ki kanka ben hiç bakmadımŞansı iyi gidiodu kanka yakalamışken bırakmamak lazım
Tam da ihtiyaç olduğu zaman ortadan kayboldu ya ulan böyle bir şey yok yaMuro onun sabahı akşamı yok geceden içtiğine sabah bile sızıyor adam gibi adam ama rötar oluyor genelde 🤣
500'de başladı 2 adım tamamlandı 3 adımda kaldıKasa ne oldu ki kanka ben hiç bakmadım
Kasayı bizde bilmioz kanka 2 adım yapıldı başarılıKasa ne oldu ki kanka ben hiç bakmadım
Başlangıçta kasa yazmiosu kanka modlar düzeltti büyük ihtimalle 500 den fazladır bence baslangic500'de başladı 2 adım tamamlandı 3 adımda kaldı
He ona bir şey diyememBaşlangıçta kasa yazmiosu kanka modlar düzeltti büyük ihtimalle 500 den fazladır bence baslangic
Doktor bu ya işi çıktı ya sızdı öyle bir adam değil haftalık dağıttığı IMF borcunu karşılar puhahahaAdam yok ağa
Parası da onun olsun rolüde böyle iş mi olur
Sorun olur belirtir eyvallah derim
Herkesin işi gücü rast gitsin
Gelecek gelecek yazacak bak yaz kenaraAdam yok ağa
Parası da onun olsun rolüde böyle iş mi olur
Sorun olur belirtir eyvallah derim
Herkesin işi gücü rast gitsin
Gülerim