- 3,322
- 4,130
- 113
4 iyi var mı bisiler alfaya basacam yoksa
Yaşaman için içmen lazım hayata bak amk puhahaAhajaj antibiyotik 1 hafta sürüyor biz 1 gün içmesek ölüyoruz zatn
Kanka şı yazmayı öğren artık aw psikolojimi bozuyon4 iyi var mı bisiler alfaya basacam yoksa
Sabah yeni uyandım Türkçe meali neyse ona göre cevap vereyim4 iyi var mı bisiler alfaya basacam yoksa
Olum yağan kara baksana bu havada içmicez de ne zaman içicezYaşaman için içmen lazım hayata bak amk puhaha
Nerde yağıyorOlum yağan kara baksana bu havada içmicez de ne zaman içicez
Iyı maç varmı alfaya bascam dıyı4 iyi var mı bisiler alfaya basacam yoksa
ZonguldakNerde yağıyor
Dayı merkez daha fenadır bizim burası o kadar yok ama köylerde yarım metreden fazla kar varmışOlum yağan kara baksana bu havada içmicez de ne zaman içicez
Merkezde yarım metre sayılır vallaDayı merkez daha fenadır bizim burası o kadar yok ama köylerde yarım metreden fazla kar varmış
Metin muratın dilini öğrenmiş tertemizIyı maç varmı alfaya bascam dıyı
La kar altı buz takside 8 çizdik dün ne varsaMerkezde yarım metre sayılır valla
Sen içtiğimi içsen 2 günde komalık olirsunnAhajaj antibiyotik 1 hafta sürüyor biz 1 gün içmesek ölüyoruz zatn
Her gece taksiyi arıyorum 5dk geliyorum diyor yarım saate geliyor aq neden böylesiniz sjsjsjLa kar altı buz takside 8 çizdik dün ne varsa
Ne içiyorsunSen içtiğimi içsen 2 günde komalık olirsunn
Bolllll şans dost
Tavla meselesine döner bu iş en son tavlaya da öyle dedin ahahahaSen içtiğimi içsen 2 günde komalık olirsunn
Bu kapışmaya forum hazır değil lütfen mazotunuzu kendinize saklayın puhahahSen içtiğimi içsen 2 günde komalık olirsunn
Ne sandın amk zonguldak 6 senedir kar mı gördü millet unutmuş karda ne yapılacağını ahhahaHer gece taksiyi arıyorum 5dk geliyorum diyor yarım saate geliyor aq neden böylesiniz sjsjsj
Harbi son 4 yılın en büyük karı varNe sandın amk zonguldak 6 senedir kar mı gördü millet unutmuş karda ne yapılacağını ahhaha