Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cutamaniac | Kasa -- Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,071
38,110
113
Torino maçı üst olacak 80'den sonra girin Parası olan güzel oranı vardır 80'den sonra

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,071
38,110
113
@aSiRuH06 ne diyon rakama🤣🤣🤣
Geçen gün beni aradı Bu site Bayağıdır yoksunuz falan dedim bana dedim Bonus eklemeden oraya dedim para mara yatırmam dedim Yemin ediyorum sana dedi bir dönüş sağlayacağım Size WhatsApp'tan yazdığı 200 TL nakit eklemiş 1000 lira çekimliydi onu da kaybettim Tekrar siteden çıktım Yatırım yok

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,362
2,400
113
Geçen gün beni aradı Bu site Bayağıdır yoksunuz falan dedim bana dedim Bonus eklemeden oraya dedim para mara yatırmam dedim Yemin ediyorum sana dedi bir dönüş sağlayacağım Size WhatsApp'tan yazdığı 200 TL nakit eklemiş 1000 lira çekimliydi onu da kaybettim Tekrar siteden çıktım Yatırım yok
Yawww acayip inatlaştım aqqq illa çekmeden bırakmam büyük küçük ne yatırım yapacaksam buraya atıyorum çekene kadar durmuyorum bi ara aynısını betoffice de yaşadım 😁😁😁öylede pis bi huyum var illa siteden çekicam inatlaştım çekim yapana kadar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,071
38,110
113
Yawww acayip inatlaştım aqqq illa çekmeden bırakmam büyük küçük ne yatırım yapacaksam buraya atıyorum çekene kadar durmuyorum bi ara aynısını betoffice de yaşadım 😁😁😁öylede pis bi huyum var illa siteden çekicam inatlaştım çekim yapana kadar
O huy bende de var mesela bir sitede kaybettin mi o siteden almadan bırakmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...