- 130,025
- 91,853
- 113
Teşekkürler reisBol şanslar reis
Teşekkürler reisbol sansss
Bol şans hocam
Bol şanslar reis
Reis bol şans beşiktaş harici güzel dinamo kiev gıcık takım skor a yatan 0 0 a oynayıp kontradan gol bulan gıcık takım maçı soğutan bir takım kiev maçlarına üst oynamam ben şahsen bol şans kupon için
Teşekkürler reisBol şans hocam
Teşekkürler reisBol şanslar reis
Gıcık takım işe yarar umarımReis bol şans beşiktaş harici güzel dinamo kiev gıcık takım skor a yatan 0 0 a oynayıp kontradan gol bulan gıcık takım maçı soğutan bir takım kiev maçlarına üst oynamam ben şahsen bol şans kupon için
Geçen sene bizi az kanser etmedi biliosun Yata yata maç bitirdilerGıcık takım işe yarar umarım
Maçın hızlı başlaması çok önemli reisGeçen sene bizi az kanser etmedi biliosun Yata yata maç bitirdiler
Dün dedim ya molde erken golü bulursa üste gider diye Okan ilk 20 dakika korkak oynattı sonra topladıMaçın hızlı başlaması çok önemli reis
Aboubakar keyfine bakıyor kupon reisDün dedim ya molde erken golü bulursa üste gider diye Okan ilk 20 dakika korkak oynattı sonra topladı
Beşiktaş saldırıp erken golü bulursa açılır bu şerefsiz takım
Inşallah bütün takımlarımız yener de Ülke puan artar önümüzdeki 2 sezon çok önemli Iskocyayi geçmemiz lazımAboubakar keyfine bakıyor kupon reis