- 30,620
- 9,651
- 113
Tebrikler kazandın daim olsunVay beeetoteme bak Hahaa şimdide 17 bin kazandım.
![]()
Tebrikler kazandın daim olsunVay beeetoteme bak Hahaa şimdide 17 bin kazandım.
![]()
Ne alaka la14 k kazanıp paylastiktan sonra tebrik edenlere en azından bir begeni atmazsan daha çok kaybedersin dost bb
Yani her işin bir raconu var dost mütevazi insanları severimÖylemi oluyomuş
Abi sen deme bari yav doğru yolu gostermeye çalıştım amacım o 😊Ne alaka la
Sponsor olur musun bir roll yapayım abi canım sıkıntıdan patlayacagim 😅Ne alaka la
Daha çok kaybedersin diyerek mi doğru yolu göstermek yorum yapmazsın olur biter yanlış konusuyosunAbi sen deme bari yav doğru yolu gostermeye çalıştım amacım o 😊
Akillanali çok oldu kardeşim bnde karavanda yaşıyorum ekonomi bizi de vurduSponsor olur musun bir roll yapayım abi canım sıkıntıdan patlayacagim 😅
Haklısın abi yanlış konuştum kusura bakma dost @dama1995 ama yaramış yorum kazanmış 😊Daha çok kaybedersin diyerek mi doğru yolu göstermek yorum yapmazsın olur biter yanlış konusuyosun
Karavan mi hani şu lux olanlardan mi 😁Akillanali çok oldu kardeşim bnde karavanda yaşıyorum ekonomi bizi de vurdu@NightFever
Adam kendini dağ bayira atti parasızliktan karavan aldida orda yasiyor artık güvercinlere sinerji egitimi veriyor yakinda forumda konu acmayi birakicak güvercinlere fısıldıyıcak maclarıAkillanali çok oldu kardeşim bnde karavanda yaşıyorum ekonomi bizi de vurdu@NightFever
Yok kiralık olandan yaşamaya çalışıyoruz işteKaravan mi hani şu lux olanlardan mi 😁
Saygılar abi @NightFever 😊
Bir gün çok kazanacağuuuuk 😁Adam kendini dağ bayira atti parasızliktan karavan aldida orda yasiyor artık güvercinlere sinerji egitimi veriyor yakinda forumda konu acmayi birakicak güvercinlere fısıldıyıcak macları![]()
Abi evin var üstüne karavan kiralamissin yaşamaya çalışıyoruz diyorsun 😊Yok kiralık olandan yaşamaya çalışıyoruz işte![]()
Tatile cikmissindir sen 😊Yok kiralık olandan yaşamaya çalışıyoruz işte![]()
Yokla takılıyorum satın aldım da Karadeniz turuna çıktık öyle. Çok geç bile kalmışım böyle bişey yapmaya Allah nasip eder ölmez de sağ kalırsak her sene aynı şekil devam bundan sonraAbi evin var üstüne karavan kiralamissin yaşamaya çalışıyoruz diyorsun 😊
👍Yani her işin bir raconu var dost mütevazi insanları severim
Allah uzun ve sağlıklı Ömür versin abi en iyisini yapmışsın vallaYokla takılıyorum satın aldım da Karadeniz turuna çıktık öyle. Çok geç bile kalmışım böyle bişey yapmaya Allah nasip eder ölmez de sağ kalırsak her sene aynı şekil devam bundan sonra