Yok dost allah korusunBir gün zengin olursan dost sende aynı şekilde oynarsın
Yok dost allah korusunBir gün zengin olursan dost sende aynı şekilde oynarsın
Listede olmazsak senle pitirciga cökecez kardeşim mecburYakabilsek konularda ne işimiz var kardeşim
At dost sıkıntı olmazBeyler liste tamam burdan listeyi atsak sorun olur mu modlar
Reis yaz bilinsin herkes birbirini biliyo kimvar görünsünTüm mesajlara baştan sonra baktım dostlar hak geçmesin diye çok uğraştım. Baştan sona takip eden 8 kişi var 3 kişi de sonradan gelip sonuna kadar takip edenler.
Yapistir gelsin dostTüm mesajlara baştan sonra baktım dostlar hak geçmesin diye çok uğraştım. Baştan sona takip eden 8 kişi var 3 kişi de sonradan gelip sonuna kadar takip edenler.
Varızdır ya cok emegimiz var bizim forumaListede olmazsak senle pitirciga cökecez kardeşim mecbur
Emeğine sağlıkTüm mesajlara baştan sonra baktım dostlar hak geçmesin diye çok uğraştım. Baştan sona takip eden 8 kişi var 3 kişi de sonradan gelip sonuna kadar takip edenler.
Acun gibisin gönder artık listeyi😂Tüm mesajlara baştan sonra baktım dostlar hak geçmesin diye çok uğraştım. Baştan sona takip eden 8 kişi var 3 kişi de sonradan gelip sonuna kadar takip edenler.
Eskiler eskiden güzeldi 🚬Varızdır ya cok emegimiz var bizim foruma
allahdan sana yaptırmamısızClapso
Maxim
Kasima
Orhun
Huso
Mamoste
Carmelo
Abuzer
Gwnnis
Altan
Zelihan