- 23,147
- 7,841
- 113
@Suskun1988 gönderildi
Aldıysan hakkındır zaten dost dağıtacam diyen almıcam demişti yanlış hatırlamoyorsamDost beni diyorsan salak değilim ya isticem tabi hem rol takip edicem hem liste yapucan bide feragat edip ödül mü almıcam ben enayimiyim peki
EstağfurullahDost beni diyorsan salak değilim ya isticem tabi hem rol takip edicem hem liste yapucan bide feragat edip ödül mü almıcam ben enayimiyim peki
Hakkındır joecim alıcan tabi ben osman aldı sandım puhahahaDost beni diyorsan salak değilim ya isticem tabi hem rol takip edicem hem liste yapucan bide feragat edip ödül mü almıcam ben enayimiyim peki
Osmanda listeci ile dağıtımcıyı karıştırıyor galibaHakkındır joecim alıcan tabi ben osman aldı sandım puhahaha
Morelim zaten bozuk 1k alırız diye liste yaptık alamadık feci sinirliyim kafamı kırıcamEstağfurullah
Hahahaha kardeşim 1k lşste için 270 takip in 1270 hakkındıMorelim zaten bozuk 1k alırız diye liste yaptık alamadık feci sinirliyim kafamı kırıcam
Laa sende almadıysan nerde bu paraMorelim zaten bozuk 1k alırız diye liste yaptık alamadık feci sinirliyim kafamı kırıcam
Abart aw neyse güzel beddua ettim ama 2dk sürmez tutması allah hepimizin belasını vermiş zaten vermeyede devam etsin dedimHahahaha kardeşim 1k lşste için 270 takip in 1270 hakkındı
Ben liste yaptım diye beşyüz aldım gerisini bilmiyom loLaa sende almadıysan nerde bu para
Hahaha yaratıcı bir bedduaAbart aw neyse güzel beddua ettim ama 2dk sürmez tutması allah hepimizin belasını vermiş zaten vermeyede devam etsin dedim
Allah başta sen olmak üzere wasilide müslüman eylesi aminHahaha yaratıcı bir beddua
HahahhahahAllah başta sen olmak üzere wasilide müslüman eylesi amin
JsjsjsjAllah başta sen olmak üzere wasilide müslüman eylesi amin
Fix atar mısınJsjsjsj