- 42,652
- 43,618
- 113
Uğraşmamak için değil la herkesin cebine üç beş girsin dedik terim sonlara doğru geldi mesela onu bile aldımHaşa ağam sen aklıma bile gelmedin sen uğraşmamak için güncel olanı verdin kimi kast ettiğimi bılıyon![]()
Uğraşmamak için değil la herkesin cebine üç beş girsin dedik terim sonlara doğru geldi mesela onu bile aldımHaşa ağam sen aklıma bile gelmedin sen uğraşmamak için güncel olanı verdin kimi kast ettiğimi bılıyon![]()
Kaosu severim ama @JoeQuanqa açıklama yapsınSende ona demedim buna demedim isim ver bilader bize kaos lazım kan lazım gözyaşı lazım
14 kısı dagıt dagıt bıtmez 10 kısıye düşür 😀Onu bi soralım bana kalırsasa 1 adımdan sonrasını almam ama takip eden demiş.
En alttaki nick nerde takip ediyor dost 😁😁Onu bi soralım bana kalırsasa 1 adımdan sonrasını almam ama takip eden demiş.
Ortalığı 56 yapmayın 2dk be 2dk çıldrcamKaosu severim ama @JoeQuanqa açıklama yapsın![]()
İbrayı almadın 🤣Uğraşmamak için değil la herkesin cebine üç beş girsin dedik terim sonlara doğru geldi mesela onu bile aldım
Biliyorum laaa o yüzden turbo köpürdüUğraşmamak için değil la herkesin cebine üç beş girsin dedik terim sonlara doğru geldi mesela onu bile aldım
İroni nedir bilir misin 🤣Onu bi soralım bana kalırsasa 1 adımdan sonrasını almam ama takip eden demiş.