- 25,912
- 6,820
- 113
@JoeQuanqa en alttakini cikarirsan 13 dost yine de kontrol edersin saygılar
Snada tebrikler kardeşimTebrikler
Adamdan maç almak lazımTebrik mi diyoruz şimdi ne diyoruz hedefi katladı adam bundan sonra tenisçiyiz
Alırız alırızAdamdan maç almak lazım
Bizde basket de sayı sayalımTebrik mi diyoruz şimdi ne diyoruz hedefi katladı adam bundan sonra tenisçiyiz
2. Adım neyse de son kupon da gelen alınmaz 🥱şak gerek yok @dancy35 karar ver dost 1 adımdan sonra gelenler alınsın mı alınmasın mı ?
2 saat takip nedenle 5 dk takıp eden aynı olsun muşak gerek yok @dancy35 karar ver dost 1 adımdan sonra gelenler alınsın mı alınmasın mı ?
Bakaacam da dancy dencevap bekleniuo@JoeQuanqa en alttakini cikarirsan 13 dost yine de kontrol edersin saygılar
İlk 2 adım dahil olsum sadece.şak gerek yok @dancy35 karar ver dost 1 adımdan sonra gelenler alınsın mı alınmasın mı ?
Aynen aw işe bak tenisi çözmej lazım takım oyunu değil sonuçtaBizde basket de sayı sayalım![]()
Bana kalırsa olmasın ama şimdi cukarıum ben ımrumda olmaz kanka dancy nin konusu soz onda2 saat takip nedenle 5 dk takıp eden aynı olsun mu
Tamam dost ilk 2 adımı baz alarak liste atıyorum.İlk 2 adım dahil olsum sadece.
Az sora 15 k lık birdaha açacam.
Ondada ilk adımdakiler dahil olur sadece
@Mrlbra atm koş adam kupon yapçak ordan yürürsün 😀İlk 2 adım dahil olsum sadece.
Az sora 15 k lık birdaha açacam.
Ondada ilk adımdakiler dahil olur sadece
En alttaki joenun yan hesabı@JoeQuanqa en alttakini cikarirsan 13 dost yine de kontrol edersin saygılar