13 dayfadayım.Lastroom
Gannicus
Drogba
Wasil
Auditor87
Mlbra
Suskun1988
Abuzerkömürcü
Metings1905
Rizeli5353
ferdikadıoğlu
Hakan170
Mekan5959
13 dayfadayım.Lastroom
Gannicus
Drogba
Wasil
Auditor87
Mlbra
Suskun1988
Abuzerkömürcü
Metings1905
Rizeli5353
ferdikadıoğlu
Hakan170
Mekan5959
İlk 2 sayfa mı dedi ilk 2 adım mıKupon sahibi ilk 2 sayfa dedi sadece ondandır
Kardeşim şakamısın sen nesinKanka 10 msjin var yarışı bol şans yarışı Tebrikler
Yapma gözünü seveyim
Adamsınİlk mesaj atan kısıye 500 rolll bakıyesı
Yoo ciddiyim ne şakası? Takip edenlerle kendini bir tutuyorsan ne diyimKardeşim şakamısın sen nesin
Senin gibi boş boş yorum atmaktansa maçı takip edip geldi diye yazdım neden boş yorum atayımYoo ciddiyim ne şakası? Takip edenlerle kendini bir tutuyorsan ne diyim
La sen auditor u mu diyon o adam 3 sayfada gelmiş@JoeQuanqa en alttakini cikarirsan 13 dost yine de kontrol edersin saygılar
Metin ne ağladın be 30 lira az alıcam diye@Zalihaan üzülme lıstedesın çoklu hesap
Sayfa 1 deyimm benLa sen auditor u mu diyon o adam 3 sayfada gelmiş
Bırak tantanayı elini çabuk tut adamlar birbirini öldürecek13 dayfadayım.
AynenSayfa 1 deyimm ben
Mekan5959 diyorum kanka adamın 10 msji var 7 tanesi bol şans Tebrikler. En az takip eden adam 2 sayfa msj yazdı aynı kefeye mi koyacağız onu diyorumLa sen auditor u mu diyon o adam 3 sayfada gelmiş
Allahım inşallah toplu ölüm olurBırak tantanayı elini çabuk tut adamlar birbirini öldürecek
İşte onu bende gördüm de adam 2 adım demiş onu sorqcam dancy eMekan5959 diyorum kanka adamın 10 msji var 7 tanesi bol şans Tebrikler. En az takip eden adam 2 sayfa msj yazdı aynı kefeye mi koyacağız onu diyorum
Ustam 10 kişi alacağına 14 kişi 30-40 lira eksik alsın nolur ki sankiMekan5959 diyorum kanka adamın 10 msji var 7 tanesi bol şans Tebrikler. En az takip eden adam 2 sayfa msj yazdı aynı kefeye mi koyacağız onu diyorum
Makınenın yan hesabı bu vaycasıno bankadır dıyen ondan baskası olamaz 😀Metin ne ağladın be 30 lira az alıcam diye
Seni ben başa yazdım bu grubund aböyle bi bqşı olurBen konuda @wasil ı hiç göremedim uyuyor adam nasıl listede