- 48,848
- 20,207
- 113
Nasıl yaniListe yapın ole dağıtım yapın artık yoksa millet size inanmıyor bu adam alıp dağıtım yapmadı diye
Nasıl yaniListe yapın ole dağıtım yapın artık yoksa millet size inanmıyor bu adam alıp dağıtım yapmadı diye
Uzun oldu ama güzel oldu dostKazandık mi dost![]()
Bende geçen 10 kişilik liste yapıp tek tek attım.listeyi herkes bilmezse şaibe olusabiliyorListe yapın ole dağıtım yapın artık yoksa millet size inanmıyor bu adam alıp dağıtım yapmadı diye
Kim inanmıyor kendimden şüphe ederim senden asla sen adil birsin Erhan bunu diyen cidden ayıp etmişListe yapın ole dağıtım yapın artık yoksa millet size inanmıyor bu adam alıp dağıtım yapmadı diye
Adamlara odul veriyoruz hala millet atmadın diye şüpheye düşüyorNasıl yani erhan3131
Zor olan bişey yok recebim takip edenler belliLısteco olmak zordur
Liste yapmak yasakListe yapın ole dağıtım yapın artık yoksa millet size inanmıyor bu adam alıp dağıtım yapmadı diye
Güzel profil dost 😀Evet knk 😂 bazıları profilden dolayı yürüyor 😂😂😂😂
Yok son dedi@dancy35 devamke knk
kral ne olsun istiyon sen@dancy35 devamke knk
O zaman kardeşim en iyisi dağıtmamak iyilik yaramıyorsa mundar edip parçalaAdamlara odul veriyoruz hala millet atmadın diye şüpheye düşüyor
Ifsa et dostAdamlara odul veriyoruz hala millet atmadın diye şüpheye düşüyor
Her turlu laf yıyo ınsan erhan yemıs baksanaZor olan bişey yok recebim takip edenler belli
Valla yine kısa bile sürdü sağolsun adam set aldı maç sonu alsaydı ne yapardıkUzun oldu ama güzel oldu dost
Aktif forumdayiz bizden şüpheye düşmezler dedim de ole değilmiş maalesefBende geçen 10 kişilik liste yapıp tek tek attım.listeyi herkes bilmezse şaibe olusabiliyor
Senden şüpheye düşen kendindende etsin☺yıllardır tanırız iyi bilirizAktif forumdayiz bizden şüpheye düşmezler dedim de ole değilmiş maalesef