- 7,136
- 7,375
- 113
Tutmuş geleni nba girdik nbade bana girdi bu kadar rezil bi gece görmedim lakers maçı özellikleNe oldu amatör maç
Tutmuş geleni nba girdik nbade bana girdi bu kadar rezil bi gece görmedim lakers maçı özellikleNe oldu amatör maç
TQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgGErhan tronx yaz da sana atayım.
Black arkadaşa geçersin bir şekilde.
7k atacam 1k sı senin olsun.
Liste için yardımcı olda sana zahmet
Losers : ben ne alaka ouhha
Beni karistirma dost 🙂Dancynin umrunda olmaz hayatında roll takip etmemiş biri atar birine geçer onu da @Blackman mi yazacaktı acaba yanlışlık mı yaptı ne yaptı aq yine
Ne diyon lan sen kimden para istedim benSemih şentürk yedekten girdi yine dilimi aldı pastadan
Sen yapma ama dağıtımı sonra seni listeye ekledim diyip milletten geri istiyosun@dancy35 güvendiğin tanıdığın biri varsa takip edenler listesinden at ona kanka ya hepimiz uykusuz kaldık harbiden ☺
Tamam işte herkese 500 düşer kardeşim puajajaTQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgG
Tmdir dost
Hah Erhan yapar bu işiTQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgG
Tmdir dost
Olm para istedin mi dedim kırık mısınNe diyon lan sen kimden para istedim ben
La durun bi dağıtım yapan adam bırakmadınız 😂Semih şentürk yedekten girdi yine dilimi aldı pastadan
Yap Erhan bu işi senden başkası yapamazTQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgG
Tmdir dost
Biz senden razıyız kardeşim sen alınma boş konuşan elbet olacakYok arkadaslar en başta olup arada bir iki mesaj yazanların yerini en yoğun olanlarla doldurdum
Hakkınızı helal edin kimseyle ne çok ne az samimiyetim var güvenilmez felan diyenler oldu kusura bakmayın herşey de para değil yoğun bir yer haksızlık olmuştur illaki kirdiysam herkesten özür dilerim iyi forumlar iyi sabahlar..
O kişi sen olmasaydın kıyameti koparmıştım neyse👍👍👍TQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgG
Tmdir dost
Pastadan dilim aldim dimi gözüne battiOlm para istedin mi dedim kırık mısın
Vay be küstü adamYok arkadaslar en başta olup arada bir iki mesaj yazanların yerini en yoğun olanlarla doldurdum
Hakkınızı helal edin kimseyle ne çok ne az samimiyetim var güvenilmez felan diyenler oldu kusura bakmayın herşey de para değil yoğun bir yer haksızlık olmuştur illaki kirdiysam herkesten özür dilerim iyi forumlar iyi sabahlar..