- 24,601
- 25,884
- 113
Süper bisi hwhdhsBu iyi bişey mi puah
Süper bisi hwhdhsBu iyi bişey mi puah
Kanka Oraya atana kadar maçlar biterdiBana site soruyon site veriyom dikko sitelere atiyon kardeşim
Kanka biz yokuz heralde DM yazmadigina göre☺ilk adımdan beri sayı sayan biriyimKim dışarıda kaldıysa söylesin dost bastan sona sayfalarimi bakayım
Lo dedıkya 1.kupon ortasında geldım ben kabukse ekle yoksa sorun uokSaydığım o 3 kişiden başka the var bide başka da yok
Kazandık mıKanka Oraya atana kadar maçlar biterdi
İlk listede yokmusunKanka biz yokuz heralde DM yazmadigina göre☺ilk adımdan beri sayı sayan biriyim
Bu sıstemı yıyen hala varmı snısteYok be ben bi sistemle para çekiyorum ya biliyon fazla fazla veriyoruz buna öğrettim güvendiğim için en son canım eniştemdi 17 çektik 8 i ona bıraktık 2k yatırmıstım bu tabi öğrendi para tatlı geldi kendi çekmeye çalıştı yazmadı 10 gün baktım hesabın şifresini değiştirmiş dedim senle yolları ayıralım engelledi beni hiçbir şey demeden iyi kasa yaptı heralde 15-20 ödüyordu site 😂😂 sonra tabi çok kişi bilinci abanıyorlar patlatıyorlar biz parasız kalıyoruz
Eski listenin üstüne mi diyorsun dostum senKim dışarıda kaldıysa söylesin dost bastan sona sayfalarimi bakayım
The ne la allahın diyarbakırlısıSaydığım o 3 kişiden başka the var bide başka da yok
Kazandık ya yeter kardeşim emeğine sağlıkKanka Oraya atana kadar maçlar biterdi
Var varİlk listede yokmusun
Bi kere tokatladı yetmedi bidaha tokatladı Büyük başarı Toprağında hayır yok adamınBizi tokatlayan bu @jakadal5252 fare gibi girer bakar foruma elmasları alcan sanma sakın verdirtmicem sana onları 2500 olsun takipteyim
Yok her zaman olan bir şey değil sistem güzeldi de eski de kaldı artık tek tuk varSistemini merak ettim. Tecrubelerinden faydalanmak isterim daha taze canın yanmıs ama bana guvenebilirsin dost 🙂
Varım black yaptı orda vardikİlk listede yokmusun
Bu adam kira bile ödetti burda enişteBizi tokatlayan bu @jakadal5252 fare gibi girer bakar foruma elmasları alcan sanma sakın verdirtmicem sana onları 2500 olsun takipteyim
Tm oraya 4 kisiyi dhaa ekledik bitti dışarıda kalan yokVarım black yaptı orda vardik
Alttarafı 1200 tl kardesım 200 sana işte 1000 lira ile de bakalım ne yapacazKazandık ya yeter kardeşim emeğine sağlık
Kullanıcı adı the puahuaThe ne la allahın diyarbakırlısı