Sana da Tebrikler dostTamamdır şef tebrikler
Sana da Tebrikler dostTamamdır şef tebrikler
@isaret koymadan isimleri yaz bir dakika sonra sil.hemenBuraya atilirmi liste
Yok ya varmı öyleleriBuraya attığında adı olmayanlar rapor edip liste yasak yazar puahah
AtBuraya atilirmi liste
Evet dostum ban yersin özelden ulaşBan yersin büyük ihtimalle buraya atma 10 kişiye ulwş özelden ödülü alan nurdan aldım der dostum
Bu gözler çok şey gördü kendi rolümde gördüm tabi benYok ya varmı öyleleri
500 hakkıdır bence seçilirim yada seçilmem bilemem gönül de koymam da 500 ideal benceBence doğru dürüst takip eden 6-7 kişi varız ama karar dağıtacak kişinin tabi
Var o zamanda Ban yer dğaıtım yapamaz kendisi 10 kişiye özelden yazsın attığı kişilerdr konuya ödül geldi teşekkür ederim yazsın @Black81Yok ya varmı öyleleri
E bekleyecez mi zateen 4 saattir tenis saymaktan elimiz yamuldu gözümüz karardı.yoksak listede uyuyalım bı yeşil ışık cak kanka bilelimm durumu. @Black81yasak dostum
Buda mnatikliScrenshot yap at yazarak değilde
500 alalım kişi başı iyidir500 hakkıdır bence seçilirim yada seçilmem bilemem gönül de koymam da 500 ideal bence
ilk mesajın kankaAynen 10 kişi 500 en mantıklısı
Doğru diyorsun dost ideal ödül 500 dur500 hakkıdır bence seçilirim yada seçilmem bilemem gönül de koymam da 500 ideal bence
Aynen ben gördüm seni ilk mesajda kanka500 alalım kişi başı iyidir
Doğru ben cekilis konusunda dağıtım yaptım konu kapanmıştı millet odul alıp konuya yazamadi bu rol konusu alan aldim der konu kapanır kafa zehir bu saatte maşallah pauahVar o zamanda Ban yer dğaıtım yapamaz kendisi 10 kişiye özelden yazsın attığı kişilerdr konuya ödül geldi teşekkür ederim yazsın @Black81