- 88,649
- 30,910
- 113
2. mesajBen yokum
Beni nasıl görmedin dostEyvallah adaletli olmuş bende bu kişileri gördüm en baştan beri
Sayende tenisi öğrendik knk 😂İlk defa bir listede liste başıyım gözlerim doldu
50tl yi 25tltye düşürdüm enişte kötü espri cezası olarak puahahaYanlışlıkla jojobet trx adresimi vermişim nasıl yapalım dostlar dur ben slotta çevirip geleyim 2 dk
Evet sizde varsınız 10 kişi diyince arkadaşlar en yoğun olanları belirtmek durumunda kaldımNo Escape Joe ve ben daha çok post attık harbi liste nasıl oluştu
Bak ben sana aktif değilsin sen dedim diye trip atmıştın sonradan geldiniz yada arada kayboldunuz hep burada olup sayı sayan insanlara saygınız olsunArkadaş kişileri belirlesin gönderimi birisi yapar illaki
Kalbimizde jsksben neredeyim dostum ?
Aman öyle deme yarın öbürgün söversiniz kim öğretti bunu bize diye 😂Sayende tenisi öğrendik knk 😂
tamam say bakalım en çok kimin post atmış listedeki 5 kişiden daha fazla benim postumEvet sizde varsınız 10 kişi diyince arkadaşlar en yoğun olanları belirtmek durumunda kaldım
Aynaya mi bakiyosun arkadaşDaha roll takip edeni öpsünler @Black81 nerenle yaptın olum bi listeye müptezel seni
İşi biliyosun dost 🙂Yanlışlıkla jojobet trx adresimi vermişim nasıl yapalım dostlar dur ben slotta çevirip geleyim 2 dk
Lütfen ödül sayısını artırma kanka kişi başı 20 liraya düşecek☺Evet sizde varsınız 10 kişi diyince arkadaşlar en yoğun olanları belirtmek durumunda kaldım
EyvallahEvet sizde varsınız 10 kişi diyince arkadaşlar en yoğun olanları belirtmek durumunda kaldım