Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,737
35,951
113
Bakın yoksunuz demiyorum arkadaşlar bu arkadaşlar da var @dancy35 5 k var elde herkese 250 yapacaksak herkes alsın ?
Sen neye göre seçiyorsun bunu sevdim bunu sevmedim misali mi seçiyorsun hayırdır benden sonra gelen adam ödğl alacak ben 2.5 saat boşamı takip edicem ben almıyorsam benden sonra gelen neye göre alıyor anlat dinleyelim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,753
26,089
113
Akıllanmamış bunlar black81 iyidir boştur bilmem kim olduğunu yanlış anlamasın ama dağıtımı bilindik biri yapsın burda 8 yıllık üyeler tüyüp gidiyor shellac hariç kimseye güvenmem
Bende onlara güvenmem ceplerine bakıyorlar sadece 3u de

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Bakın yoksunuz demiyorum arkadaşlar bu arkadaşlar da var @dancy35 5 k var elde herkese 250 yapacaksak herkes alsın ?
Liste yasak diyoruz burda liste yapıyorsunuz özelden ulaşın diyor adminler hergün sonra böyle kavga. Çıkıyor ban yiyorsunuz kafan göre 10 kişiye ulaş o listeye veya yebi liste yaprak

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,198
113
Akıllanmamış bunlar black81 iyidir boştur bilmem kim olduğunu yanlış anlamasın ama dağıtımı bilindik biri yapsın burda 8 yıllık üyeler tüyüp gidiyor shellac hariç kimseye güvenmem
Shooter aklıma geldi lâ jskaka

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,407
6,658
113
Kazancla biten rollarin dagitim asamasi cok keyifli oluyo sırf bu an icin uyumadim 😅😅😅😅😅

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,528
2,286
113
Sen neye göre seçiyorsun bunu sevdim bunu sevmedim misali mi seçiyorsun hayırdır benden sonra gelen adam ödğl alacak ben 2.5 saat boşamı takip edicem ben almıyorsam benden sonra gelen neye göre alıyor anlat dinleyelim
Tanımam etmem severim sevmem benle yorumlarda bulusanlar listede ne diyeyim 400 350 civarı yapalım herkesin gonlunolsun

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,711
14,420
113
Her işin bu usulu var enişte Usulu Bilmeyen sdamların Parası Çok Oluyor işte Hey Yüce Allahım Affet Beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...