- 48,843
- 20,205
- 113
Özelden grup mu dostumLutfen beni gerekirse yoksay ben yoksayoyorum an itibatiyle
Özelden grup mu dostumLutfen beni gerekirse yoksay ben yoksayoyorum an itibatiyle
Tamam feare geri atarız sende zırlamayı kesersinO çocuk bana 30k attı dedi istediklerine ver istemediklerini verme özellikle sana vermemem gerektifini söylediği halde takip ettin hak geçmesin diye sana attim
Ben bile sinirlendim şimdiKral Gelde sinirlenme 1.30 da başladık 4 r kadar yazdık ilk 5 i bırsk ilk 10da yokuz aq nasıl sinirlenmiyceksinki
Bu tür şeyleri çok takma burası şirinler köyü kardo listeciye yanlamassan almaz adam kendi yazmış bile puahahKral Gelde sinirlenme 1.30 da başladık 4 r kadar yazdık ilk 5 i bırsk ilk 10da yokuz aq nasıl sinirlenmiyceksinki
En sevdigi 🙂Özelden grup mu dostum
işte şimdi oldu 👍Eyw dost tekrardan kesnee bereket listeyi yapar dağıtımı yaparız
Erhan listeyi tekrar mı yapacaksin zaten yapmıştı arkadasEyw dost tekrardan kesnee bereket listeyi yapar dağıtımı yaparız
Yazsana bana dost bu listeyi yapalım konu kapansinTrx yok maalesef kalsın @dancy35 yeni üye misiz felan batsın parası kusura bakma dostum sen beni tanırsın eskiden kusura bakma bu gecelik
Gelirse çekilişlerede katılmicam artık elmas biriktirir onu bozarımOlm fear in parasından hayır mı gelir o da başlar yakında milletten geri istemeye
Bak onu bile hatırlamıyordum 12.30 sanıyorum aq 😂@NoEscapE 23.57 de konuya girmişsin saat 5
O istemedi tanımam etmem ona görev verildi dışarıda kalan 3 kişi Joe NoEscapE biri daha vardi benim listemde kesinlikle olurdu bazıları olmazdı sen de olmazdın benim listemde 1-2 kişi daha olmazdı da onun suçu degil benceHaksizmi sence ? Kusmekte
Senin paranı itler yesin.sen uzak ol Yeter benden.Tamam feare geri atarız sende zırlamayı kesersin
Amck paparasi miyiz biz kardeşim ahdhshsBu işlere @tahir1603 bakıyo
@Enişte sana soruyorO nerelerde wp tek cızgı kaldı
Bi aklı selim sen varsin yapma dost 🙂Ben bile sinirlendim şimdi
La dağıt işte zaten 12 13 kişi var 400 er düşer ona niye yazıyon birde puahahj toplu ban gelirYazsana bana dost bu listeyi yapalım konu kapansin
Cevabım çokta banlatmak için tetikte olduğunu bildiğimden yazmicam gecen güzel olsunSenin paranı itler yesin.sen uzak ol Yeter benden.