- 88,649
- 30,910
- 113
Dur bılmedıgım olay varmıs ogrenmem lazımKonu kapansın artık millet gece gece birbirini kırmasın daha da , hiç birimiz birimizden farklı değiliz nokta, sadece birileri daha adaletli daha dürüst, daha doğru . 🙏✅
Dur bılmedıgım olay varmıs ogrenmem lazımKonu kapansın artık millet gece gece birbirini kırmasın daha da , hiç birimiz birimizden farklı değiliz nokta, sadece birileri daha adaletli daha dürüst, daha doğru . 🙏✅
Kesene bereket @dancy35 iyi sabahlarArkadaşlar ben yatıyorum, uykusuz bıraktım sizleri kusura bakmayın.
Yarın gene roll yapar dağıtırız.
Zira çok para lazım,ödemeler var.
Kalın sağlıcaklar🫡🫡
Iyı geceler dancyArkadaşlar ben yatıyorum, uykusuz bıraktım sizleri kusura bakmayın.
Kalın sağlıcaklar🫡🫡
Beni raporladın mı kanka hemen başkana dm den ifademi ileteyim puahaha9-10 kişiyi yönetime bildirdim sabah kaos var kan var hüzün var
Metin gibi inanılmaz rahatladım
Şimdi yastığa kafayı rahatça koyabiliriz
Şöyle muhabbetlerden uzak kafan rahat olacak işteArkadaşlar ben yatıyorum, uykusuz bıraktım sizleri kusura bakmayın.
Kalın sağlıcaklar🫡🫡
Görüşürüz kralArkadaşlar ben yatıyorum, uykusuz bıraktım sizleri kusura bakmayın.
Kalın sağlıcaklar🫡🫡
Evet @Erhan2121 bu arkadaşları da ekleyelim 13 eder@Erhan2121 sen kendin yazdın az evvel bizi 3 arkadaşla listede olması gerek diye.
He a-m ben bıraktım çok oldu o işlere muro bakıyorYok ben torbacı olarak dedim öyle isimde var diyodun
Dağıtım parasını istemek değil konu buna 1000 attım ben.dagitim gibi olmadı olay benim kankam şahsi olarak tanıdığım dostum bana 30k attı istediklerine dağıt dedi.ben binada attım. 4 gün sonra baktım herkese roll actirmis eğer uygunsan bana da actirir misin dedim.direk beni banlatti maddi talep diye raporlamis.Sen dağıtım parasını geri istedin mi hakkaten
Kardeşim herkes alır zaten büyük ihtimalle 15 kişi var yok burda 400 er atsa 6k yapar 100tl için 2 3 kişi dışarda kalmmıs olur @Erhan2121@Erhan2121 sen kendin yazdın az evvel bizi 3 arkadaşla listede olması gerek diye.
JoeQuanga NoeEscape de baştan beri her skoru yazdıEvet @Erhan2121 bu arkadaşları da ekleyelim 13 eder
Konuyu kapatacak adam yok başkan pavyona götürdü shellacla daimonu konfeti patlatıyorlardır şimdiKonu kapansın artık millet gece gece birbirini kırmasın daha da , hiç birimiz birimizden farklı değiliz nokta, sadece birileri daha adaletli daha dürüst, daha doğru . 🙏✅
TamamdirJoeQuanga NoeEscape de baştan beri her skoru yazdı
Şu dağıtımı yaptır öyle git reisArkadaşlar ben yatıyorum, uykusuz bıraktım sizleri kusura bakmayın.
Kalın sağlıcaklar🫡🫡