- 42,589
- 43,499
- 113
Kaç tokatladıBeni dolandırınca hepinizi engellemiş demek ki
Bi gece gelip ana avrat sövmüştün nerde bu kör diye
Kaç tokatladıBeni dolandırınca hepinizi engellemiş demek ki
o İlk listede ara ara gelip mevcut skoru forumdan bakıp bakıp yazan uzun uzun kaybolan 4 kişi var inş hakkımız yenilmezKral şu işin gerçekten biri hakkını vermiş olsa toplasan 10 kişi bile çıkmazda neyse bişey demiycem ban yemek istemiyorum
Yok ekleme yapacaz listeye@Erhan2121 kanka liste mevzu ne oldu listedeydik geri mi çıkardın sen şimdi bizi☺
Ss atardımda ihale bana döner durduk yere ban yemeyelimHe eğer öyleyse farklı konu o zaman sen haklısın
Erhooo uykum geldi hadeDagitim bende kral sana odul vermek biraz zor gibi artik
Onlar geceleri genelde olmuyor , gece olan güvenilir birilerine yetki verilebilir esasındaKonuyu kapatacak adam yok başkan pavyona götürdü shellacla daimonu konfeti patlatıyorlardır şimdi
Ben başkanlık mülakatlarina hazırlanıyorum Enişte. Referans ol bana da 4. başkan olarak iş başı yapayım ahali hizmet bekliyor.Konuyu kapatacak adam yok başkan pavyona götürdü shellacla daimonu konfeti patlatıyorlardır şimdi
anlatmıyodaKaç tokatladı
Bi gece gelip ana avrat sövmüştün nerde bu kör diye
Hepsini miTostos kapti🤣🤣
Ekleme yaparsan ödül miktarı düşecek doğru mu anladık☺☺☺Yok ekleme yapacaz listeye
Yav konuşmak istemiyorum sen sus allasenn hahdhssSen Kesn varsın zaten dost bende gördüm seni sen seçilme ben seçileyim hakkımı vercem sana
Yok be doğu
işimiz olmaz o butonla
Şunu ben yazsam 1 ay banlanmıştım meselaAmck paparasi miyiz biz kardeşim ahdhshs
Yat uyu sen iban birak atariz gunduz parani bekleme boşa bu saatte ne yapacan parayiErhooo uykum geldi hade
Verdiğinin 2 misliniHepsini mi
Susarsam su içerim kardeşim yalan mı o adam duruken ben listede olursam kimin hakkı onun mu benim mi puuhaYav konuşmak istemiyorum sen sus allasenn hahdhss
Yok be ben bi sistemle para çekiyorum ya biliyon fazla fazla veriyoruz buna öğrettim güvendiğim için en son canım eniştemdi 17 çektik 8 i ona bıraktık 2k yatırmıstım bu tabi öğrendi para tatlı geldi kendi çekmeye çalıştı yazmadı 10 gün baktım hesabın şifresini değiştirmiş dedim senle yolları ayıralım engelledi beni hiçbir şey demeden iyi kasa yaptı heralde 15-20 ödüyordu site 😂😂 sonra tabi çok kişi bilinci abanıyorlar patlatıyorlar biz parasız kalıyoruzEnıste anlat beklıyom daa
Hepsi bu mu pujajVerdiğinin 2 mislini
Yandık o zaman şimdiden iban salayim sana kardeşimŞunu ben yazsam 1 ay banlanmıştım mesela
Tommy uzak dur benden konularda seni ben şimdi engelliyorum sende beni engelle birbirimize denk gelmeyelim.Ss atardımda ihale bana döner durduk yere ban yemeyelim