- 33,277
- 33,654
- 113
Dağıtımcıda bi zhme4 1k almasın kardeşim toplam parayı bölüisün 15e15 kişiyse kişi başı 333 düşer havale ücreti 325 kişi işte![]()
Dağıtımcıda bi zhme4 1k almasın kardeşim toplam parayı bölüisün 15e15 kişiyse kişi başı 333 düşer havale ücreti 325 kişi işte![]()
At dost bana trx salim sanaBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli
Petrole 15 dk yol var 2 saattir sigarasızız usta bekletme biziBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli
Valla 300 atacaksa kaç saattir çok ayıp eder sayıyı artırma fikri kendinden çıkınca ben Dedim kendi payından artiriyor heraldeLa olum 300 tl parayla bi bok olmaz adam gibi seçtir yapay zekaya 7 kişiye 1k atın alamayan bahtına artık aq 300 ü hiçkimse 1k falan yapamaz kaybeder herkes
Unutt7m ama olayı net hatırlıyorum 11kBunun kirayi kim ödemişti sen hatırlarsın
Ben sana atayım erhanBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli
Geçen gün 20 kişiye attım bir şey olmuyor15 kisi nedir arkadas, gonderimi yapan arkadasa don gömlek gönderin simdiden kim bilir 15 kisiden kaçı bankalarda mimli
Kim ödedi nolur söyle10-15 arasıydı sanırım
Atildi arkadasa geçti para meşgul suanAt dost bana trx salim sana
TL8tsPasYDWtDV6GRnkBCefDcRsNrcs3PV
Sende dursunBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli
Haklı isyanBen ödül felan istemiyorum mk sokayım yapacağınız işe 2 saattir bir ödülü dağıtamadınız.
Beni es geçBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli
Yaz dostumBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli
Kim ödemiş lâ o kirayı jdksls10-15 arasıydı sanırım
bölmez herkes kendi yağında burda ne kadar az atarsa ona o kadar iyi kalır .Dağıtımcıda bi zhme4 1k almasın kardeşim toplam parayı bölüisün 15e
Hepimizin ihtiyaci var ☺😃yoksa saatlerdir neden rol takip edelim uyurdukBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli
Akınım çok skc bi tipin var15 kisi nedir arkadas, gonderimi yapan arkadasa don gömlek gönderin simdiden kim bilir 15 kisiden kaçı bankalarda mimli
Bana da ver yatacam benBende 1500 var arkadaş trx attim da aradım cevap vermedi meşgul herhalde aciliyeti olan kac kisi varsa söylesin bu eldeki parayi vereyim arkadas bana pasladiginda herkese atariz oduli