- 90,502
- 100,079
- 113
Taşaklar işe yaradı böyle böyle 5 kişiye indircezBen ödül felan istemiyorum mk sokayım yapacağınız işe 2 saattir bir ödülü dağıtamadınız.
Taşaklar işe yaradı böyle böyle 5 kişiye indircezBen ödül felan istemiyorum mk sokayım yapacağınız işe 2 saattir bir ödülü dağıtamadınız.
Şans senden yanaydı bugünKüsüratu çevirek de öyle uyuyak dedik.
Betco jackpot düştü.
Vere vere en küçüğü verdi.
Şans olsa kumar biterdi bugün.
Neyse yatayım onu da kaybetmeyelim.
İyi sabahlar.
Ekli dosyayı görüntüle 947331
Dağıtımci kendine bir k alacak onda sorun yok 5 k gıda istediği gibi dagitsin dedi adam liste çıkardı kimse begenemdiÖyle saçmalık olur dağıtımcı kendine 1k alıp diğerlerine 300 atması puajj toplam parayı 15e ölse zaten 450 kişi başınişte
TerbıksKüsüratu çevirek de öyle uyuyak dedik.
Betco jackpot düştü.
İyi sabahlar.
Ben almadwn dağıtıyorum hep puhhNe demek almasın 15 kişiye para atmak büyüktür dağıtım parası vermekten
kardeş kusura bakmada seninde mk kazanıyorsun eyvallah saattlerdir takip etti millet kişi başı 500 versende emeklere yazık olmasa 15 kişi liste sen 2 kişiye 1k veriyorsun takip edip emek verenlere 300 düşüyor.Küsüratu çevirek de öyle uyuyak dedik.
Betco jackpot düştü.
İyi sabahlar.
Kanka adam sayıyı artırdı kişi başı 300 liraya düştük gözünü seveyim müdahale et olaya 4.5 saat tenis takibi sonuc 300 TL .takviye yap en azından lütfen 😃Küsüratu çevirek de öyle uyuyak dedik.
Betco jackpot düştü.
İyi sabahlar.
Bana bu düştüğünde 1k para almıştım nerden nereye 20k olmuş demek ki tl değerlenmişKüsüratu çevirek de öyle uyuyak dedik.
Betco jackpot düştü.
İyi sabahlar.
Dm usta325 kisi basi 4 arkadas ihtiyaç olana verelim hemen diğer para arkadas atınca tüm ödülleri atariz
Knk uygunsa ben uyucam325 kisi basi 4 arkadas ihtiyaç olana verelim hemen diğer para arkadas atınca tüm ödülleri atariz
Dağıtıım rolden uzun sürdü aqq nsnskssBen ödül felan istemiyorum mk sokayım yapacağınız işe 2 saattir bir ödülü dağıtamadınız.
Iban birak dost atalım sana 1Dm usta
Bana yarın atarsın sorun değil325 kisi basi 4 arkadas ihtiyaç olana verelim hemen diğer para arkadas atınca tüm ödülleri atariz
var hocam325 kisi basi 4 arkadas ihtiyaç olana verelim hemen diğer para arkadas atınca tüm ödülleri atariz
Sanırım dşşdşşşBu paranın tadı kaçtı dost 500 den 300 lere geriledik biraz daha beklersek borçlanıcaz
Bana yaz325 kisi basi 4 arkadas ihtiyaç olana verelim hemen diğer para arkadas atınca tüm ödülleri atariz
Hocam piyasanı arttırdın kaşla göz arasında15 kişiye aynı anda tek hesaptan para mı gönderilir 2k verseler yine de kabul etmem
Tamam beğenmediniz yerine adam koydunuz bari adam çıkarın oda yok ,Dağıtımci kendine bir k alacak onda sorun yok 5 k gıda istediği gibi dagitsin dedi adam liste çıkardı kimse begenemdi