- 64,685
- 35,924
- 113
Ne anltıyorsun yamyam sağ sola saldırmaya devam mı 😀Kardeş bu adam listede yoktu bizden önce hesap no atıyor napiyosunuz siz
Ne anltıyorsun yamyam sağ sola saldırmaya devam mı 😀Kardeş bu adam listede yoktu bizden önce hesap no atıyor napiyosunuz siz
Olm adam parayı alıp kaçmasınYa arkadas siz neden trx atıyorsunuz para arkadaşta diyorum adami aradım meşgul suan bana atmadi daha parayi bende olan para ile 4 kişiye atalım simid diyorum diğer kişileri arkadas parayi atınca atalım diyorum
Bnce üstünü tmamlasın cebindenDağıtımcı para almasın diyenler bi beğenisinde sayımızı bilelim
300 liraya ban yicen dost acemilik yapma 🙂TW5G6kqvuW4ZjiWH2vz7Y8Zv1qhPkEZfPZ
Ben çıkıyım aradan
Ulan erhan attık ya bizde trx325 kisi basi 4 arkadas ihtiyaç olana verelim hemen diğer para arkadas atınca tüm ödülleri atariz
70 k kazanıp kişi başı 300'mü attı@dancy35 2018den beri forumdasın kusura bakmada hiçbişey öğrenememişsin kardeşim yada işine gelmemiş 16 kişi çıktı şurdan inanılmaz şekil ben almıyorum hak felan 300 tl için 50 takla attık Herkese iyi Geceler
Yok benim adamlar benden sağlamdır pauahOlm adam parayı alıp kaçmasın
DbjajdjajdjsOlm adam parayı alıp kaçmasın
Reelden tanımadığın adamlara atma sakın işim var ayağına 1.50 orana vuruyorlar oda teldeydim kanka gönderiyorum şimdi hop sonra engel 🤣🤣Ya arkadas siz neden trx atıyorsunuz para arkadaşta diyorum adami aradım meşgul suan bana atmadi daha parayi bende olan para ile 4 kişiye atalım simid diyorum diğer kişileri arkadas parayi atınca atalım diyorum
dm kapali dostYok benim adamlar benden sağlamdır pauah
Beni boşverde Sen herkesle neden kavga ediyorsun çok sevilmiyorsun buralardaSende izinlisin diye buralarda iyi geziyon he
SlottadırOlm adam parayı alıp kaçmasın
He ben forumdan biri sandımYok benim adamlar benden sağlamdır pauah
Yok eniste ben o topa girermiyim haytta kimleri gördükReelden tanımadığın adamlara atma sakın işim var ayağına 1.50 orana vuruyorlar oda teldeydim kanka gönderiyorum şimdi hop sonra engel 🤣🤣
Batman spor naber knk ndnsjsYine kaoss showw baslamis
Umrumda bile değil sırtımdaki kamburu atmışım hafiften doğruldum bide tamamen dik durursam birine söver banlanırımBeni boşverde Sen herkesle neden kavga ediyorsun çok sevilmiyorsun buralarda