- 33,277
- 33,654
- 113
Adam İbn diyor la puhhahaUlan erhan attık ya bizde trx
Adam İbn diyor la puhhahaUlan erhan attık ya bizde trx
Dm yazYok eniste ben o topa girermiyim haytta kimleri gördük
@Erhan2121 oda var dm at 3131erhanAdam İbn diyor la puhhaha
Aynen para gelince toplu dagitacam benKanka tamam kimden ne istiyorsan artık DM uzerinden yapar misin şu konuyu bı kapatın herkes bişey diyor senin kafa iyice karıştı listeye sadık kal plana sadık kal😃
Sen rollu bile takip etmedin milletin hakkına girene yam yam denir aç gözlü gibi hesap no atiyosun konuyaNe anltıyorsun yamyam sağ sola saldırmaya devam mı 😀
ben 70 k kazansam listede kaç kişi varsa hepsine 500den fazla veririm mk sonradan gelenler bile listeye alındı eş dost akraba derken ödül 300lere düştüÖdül alamayan arkadaşlar rahat olun aslında kazançlı çiktiniz haram yemeyerek.
Kanka senin burda ne işin var sen en son 200 k basıyordunŞu para konusunun ilk defa bu kadar uzadığını görüyorum adminlerin neden liste olayınınyasakladığını gayet iyi anladım şuan
La bir dur sıktın belamıİban atacam @Erhan2121 yazsana
Yatacam ya ondan dedimLa bir dur sıktın belamı
Böyle iş oluyor işte paradanda tiksiniyor insanben 70 k kazansam listede kaç kişi varsa hepsine 500den fazla veririm mk sonradan gelenler bile listeye alındı eş dost akraba derken ödül 300lere düştü![]()
Dost yaz dedim ama?La bir dur sıktın belamı
Kara ile Noescape gitti 325 325@Enişte benim hakkımı sen al reis Başlarım Böyle işe senede 1 takip ediyoruz ondanda mantara bağladık hadi allaha emanet
Borçları kapattım dost onlarla kendime 20.30 ayırmıştım onu da ezdimKanka senin burda ne işin var sen en son 200 k basıyordun
Sen yazmadan DM kapali nasıl yazacağız sana dostumListede olan kişiler bana iban bıraksın adam bana atınca ben atacam size