Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Hayır hayır ciddiyet her daim olmalı tamam forum sanal alem deriz geçeriz ama konumuza gelip bir selam verdim diye üst perdeden konuştun sanki beni taniyormus gibi yorumu oldu yada öyle tanıtmak istedin ondandır sana olan soguklugum sende kusura bakma belki hatayı kendimde de aramaliyim herneyse
Sallla dost forum burası herkesi cisidye alırsan sabah olmaz :) tamam abi de geç yoksa herkes kendini pehlivan sanır sanal alem normaldir

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
gelirse yarın etkinlik yapcam tabi odemeyi alabilirsem 3-5 dosta 2k roll açtırıcam kazanç ortak olacak ama
ben oynamıcam arkama yaslanıp rolleri takip edicem
İlk bana yaptir biliyorsun ki son actigim 50 konu da lose oldu cok iyiyim rol konularında pauha

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Benden yana dert etme ölsem de senin ödülü atacam tasalanma
Öyle bir derdim olmadı olmazda Allah şahit ya seni sevmem ama bu olayda senin tarafını tuttum hep kuşa cevirdiniz zaten ödülü odulluk bir mevzu kalmadida gelsede olur gelemsede. Çokta problem değil

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Hayır hayır ciddiyet her daim olmalı tamam forum sanal alem deriz geçeriz ama konumuza gelip bir selam verdim diye üst perdeden konuştun sanki beni taniyormus gibi yorumu oldu yada öyle tanıtmak istedin ondandır sana olan soguklugum sende kusura bakma belki hatayı kendimde de aramaliyim herneyse
İnan hatırlamıyorum

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,503
8,212
113
sa beyler hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,488
2,264
113
Sallla dost forum burası herkesi cisidye alırsan sabah olmaz :) tamam abi de geç yoksa herkes kendini pehlivan sanır sanal alem normaldir
Yoo dost hakedene hakkini vermezsen tepene çıkar bende önce tepeye cikaririm firlatirim yillardir da cezami çekerim benim hayat dongum bu :)

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
Sen konuşma.konyali sen işini gordurup selam vermeyecek cinsten insansın obruklara düşesin
Ulan çakıl herif hala konuşan çakalın tekisin işini gördürüp ne demek benden roll parası istedin atmadım tribe girdin lan asıl çakal sensin işimi gördün eyvallah yardımcı olmadımmı sana kaybetmeme rağmen

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,488
2,264
113
Ulan çakıl herif hala konuşan çakalın tekisin işini gördürüp ne demek benden roll parası istedin atmadım tribe girdin lan asıl çakal sensin işimi gördün eyvallah yardımcı olmadımmı sana kaybetmeme rağmen
Sırtlan roll değil yol du bu birincisi .sana hesabımı verdim bunu tabi beleşe yapmicaktim somrasinda üst perde kokan abiye geçtin sırtlan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...