- 24,927
- 26,249
- 113
Deneme yanılma testi yaptım tekrar beni biliyor yapabileceklerimi tahmin ediyor kapısını kapatmak istemez benceDemek hala ferdiyle is yapanlar vrmis
Deneme yanılma testi yaptım tekrar beni biliyor yapabileceklerimi tahmin ediyor kapısını kapatmak istemez benceDemek hala ferdiyle is yapanlar vrmis
Kime sıkıyoruz makineyi getirim 😀Deneme yanılma testi yaptım tekrar beni biliyor yapabileceklerimi tahmin ediyor kapısını kapatmak istemez bence
Cok buyuk hata yapmissin o kdr yazdim her konuya.o adam 50 kere bu islerde ban yedi 51. Hesapla geldi yine ayni sekilde dvm ediyor.ne kdr miktar?Deneme yanılma testi yaptım tekrar beni biliyor yapabileceklerimi tahmin ediyor kapısını kapatmak istemez bence
kesin ferdi kim ise ondan alacak varDeneme yanılma testi yaptım tekrar beni biliyor yapabileceklerimi tahmin ediyor kapısını kapatmak istemez bence
Sıkma etme yok yav dost meclisi bi sorun yokKime sıkıyoruz makineyi getirim 😀
Tüh heyecanlanmıştım dağa taşa sıkmak sarmıyo artık 😀Sıkma etme yok yav dost meclisi bi sorun yok![]()
Maalesef kötü kaçtıKaçanı görmeyin
Bro onun bi 2x2=4 dedigine inan onuda herkes biliyo onun disindan ne derse yalandir sahtekarlarin kralidir o rakibide yokturYok yok alacaklıyım borcunu vermedi gibi bisi yok konuyu alevlendirmeyelim Bi sorun yok yani