- 18,730
- 3,855
- 113
Ev tam mal awKaçanı görmeyin
Ev tam mal awKaçanı görmeyin
Hahah hayati yalan ktpsiz 😁Yok yav eskiden beri tanırım onu daha geçen 1k attı bana başı dışarı düzeldim ben dedi bende inandım aslında borcu yok da o niyetle istedi sorun yok yani
Vay hain Ferdi hep beni koparıyor bir iyiliğini gormedimYok yav eskiden beri tanırım onu daha geçen 1k attı bana başı dışarı düzeldim ben dedi bende inandım aslında borcu yok da o niyetle istedi sorun yok yani
Aga bee kumar adamı ne hale getirmişBro onun bi 2x2=4 dedigine inan onuda herkes biliyo onun disindan ne derse yalandir sahtekarlarin kralidir o rakibide yoktur
Vallahi geri döneceğini bildiği için o da geri dönüşü de oldu sende bilirsin az çok Ahmet iyilik yapana iyilik yapmaya çalıştığımı devran böyle dönüyorVay hain Ferdi hep beni koparıyor bir iyiliğini gormedim
Kumar o hale getirmez karakter meselesi oAga bee kumar adamı ne hale getirmiş
Bugün beklediği Para var herhalde saat verdi sorun yok ilk defa olmaz carpildigim hwhwAyn abi sen alta kalmazsın hiç bir zaman en son bana böyle yazmış durumlar vahim ama Ekli dosyayı görüntüle 982753
En son 100 k at demiştim puahaha
He bana da dedi 1 k gelecek yoksa bak dün lazdaki parasına el koyacaktim sana atacaktım öyle dediği için attimBugün beklediği Para var herhalde saat verdi sorun yok ilk defa olmaz carpildigim hwhw
Iyi yaptin kimin hakkiysa ona gitsin Para bizi eksiltmez o paralarHe bana da dedi 1 k gelecek yoksa bak dün lazdaki parasına el koyacaktim sana atacaktım öyle dediği için attim
Sağlık olsun@Dani02 geçmiş olsun buda kötü gitti
Ayn de öyle abiIyi yaptin kimin hakkiysa ona gitsin Para bizi eksiltmez o paralar