- 9,633
- 9,975
- 113
Benden de sana meraba guvenecegimiz kişiler de var ki zaten guvenilecek adam da dm atıp para istemiyor oldukça biz ulaşıp vermeye çalışıyoruz ama bu aralar bende dm bekliyorum dibin dibindeyim 🤣 🤣Meraba
Benden de sana meraba guvenecegimiz kişiler de var ki zaten guvenilecek adam da dm atıp para istemiyor oldukça biz ulaşıp vermeye çalışıyoruz ama bu aralar bende dm bekliyorum dibin dibindeyim 🤣 🤣Meraba
Dm atan da yokBenden de sana meraba guvenecegimiz kişiler de var ki zaten guvenilecek adam da dm atıp para istemiyor oldukça biz ulaşıp vermeye çalışıyoruz ama bu aralar bende dm bekliyorum dibin dibindeyim 🤣 🤣
Sen cıkarsın yakında koymaz sana yıpratamazlar senıBenden de sana meraba guvenecegimiz kişiler de var ki zaten guvenilecek adam da dm atıp para istemiyor oldukça biz ulaşıp vermeye çalışıyoruz ama bu aralar bende dm bekliyorum dibin dibindeyim 🤣 🤣
Çıkarız mutlaka bakalım hayırlısıylaSen cıkarsın yakında koymaz sana yıpratamazlar senı
Yok atmıyor kimse en son başkana dm atıp para isticemDm atan da yok
Baskan kirmiyomus dost dene istersenYok atmıyor kimse en son başkana dm atıp para isticem![]()
Bol sans
Bol şanslar
Üyeler arası para alışverişi yasak demişler ama @Başkan dan para istemek yasak diye bir kural yok isteyebiliriz yaniBaskan kirmiyomus dost dene istersen![]()