- 21,671
- 3,459
- 113
Benjm var dost beni almışsındır inşallah ☺Aktif rolün yok![]()
Benjm var dost beni almışsındır inşallah ☺Aktif rolün yok![]()
Bunlar ne rus salatası mıAktif rolün yok![]()
La saka yaptim takip edenler senden önce gelen kisler bakabilirsin dostBunlar ne rus salatası mı
aktif üye rolü var bendede@Aktas25
@JoeQuanqa
@MR.YK
@BJKrussz
Ve benle 5 kisi arkadaslar aktif rolu ve ilkbastan beri takip edenler @Deadlong
2 kisi takibi var ama aktif rolu yok
@engineer89
Ve @katyushacaylex aktif rolünüz yok
20 nisan tek 1 rollingaktif üye rolü var bendede
Eyv dost@Aktas25
@JoeQuanqa
@MR.YK
@BJKrussz
@engineer89
En basit Ben 3. Sayfada gelmişim Joe 5 in ci sayfada saatlerede iyi bak @Deadlong söz sende zeisi yok sayıyorumLa saka yaptim takip edenler senden önce gelen kisler bakabilirsin dost
1 tane takip mesaji ?Ben 3. Sayfada gelmişim Joe 5 in ci sayfada saatlelere iyi bak @Deadlong söz sende zeisi yok sayıyorum
10 tanede atarım da gerek yoktur. Alacağımı aldım ben bol şanslar1 tane takip mesaji ?
Ilk yazan o zaman ramiz amca ve hikmet onlra vermek lazim ?En basit Ben 3. Sayfada gelmişim Joe 5 in ci sayfada saatlerede iyi bak @Deadlong söz sende zeisi yok sayıyorum
Hayırdır bilader geldimde birinci kupon devam ediyorduEn basit Ben 3. Sayfada gelmişim Joe 5 in ci sayfada saatlerede iyi bak @Deadlong söz sende zeisi yok sayıyorum
Senlik birşey yoktur. Sadece örnek gösterdim. paranda gözümde yok sözüm ona iyi forumlarHayırdır bilader geldimde birinci kupon devam ediyordu
Sana mınyazalımdost@Aktas25
@JoeQuanqa
@MR.YK
@BJKrussz
@engineer89
Valla yalan yok bende olsam ayni listeyi cikarirdim@Aktas25
@JoeQuanqa
@MR.YK
@BJKrussz
@engineer89
Ilk takip mesajin bak kaçıncı sayfadaSenlik birşey yoktur. Sadece örnek gösterdim. paranda gözümde yok sözüm ona iyi forumlar
Dost şuan da yazmayin bir deadlong dost gelsinSana mınyazalımdost
Sıkıntı yok beni gidip deadlong a sikayet etmistir en fazlaValla yalan yok bende olsam ayni listeyi cikarirdim
5 kişiye 500 atalım diğer 2 kişiye 250 olsun @zeisy IBAN at dağıtımı yaparsinValla yalan yok bende olsam ayni listeyi cikarirdim