- 10,513
- 8,636
- 113
@EşrefTEK80 dosta teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye roll kafam çok güzel beyler umarım başarılı oluruz 

Bol şanslar dilerim 🙏Şansin daim olsun@EşrefTEK80 dosta teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye roll kafam çok güzel beyler umarım başarılı oluruz Ekli dosyayı görüntüle 880946
Bol sanslar@EşrefTEK80 dosta teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye roll kafam çok güzel beyler umarım başarılı oluruz Ekli dosyayı görüntüle 880946
Enişte 1 litre tekila içtim oluyom enişteBelli zaten 3 adımın ilk adımı 4 oran bol şans
Bol sans@EşrefTEK80 dosta teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye roll kafam çok güzel beyler umarım başarılı oluruz Ekli dosyayı görüntüle 880946
Bolsans@EşrefTEK80 dosta teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye roll kafam çok güzel beyler umarım başarılı oluruz Ekli dosyayı görüntüle 880946
1 kasa limon gitti desene kasayı atma bari güvercin besleriz içindeEnişte 1 litre tekila içtim oluyom enişte
Ama kafamz nasil guzel 😂😂@EşrefTEK80 dosta teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye roll kafam çok güzel beyler umarım başarılı oluruz Ekli dosyayı görüntüle 880946
Yazdığın yazı 15 kelime yapio enişte ölüyöm değişik zamanda geldi 🤣 🤣1 kasa limon gitti desene kasayı atma bari güvercin besleriz içinde
Yok 5 litre sek içmişsindirEnişte 1 litre tekila içtim oluyom enişte
Bol şans@EşrefTEK80 dosta teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye roll kafam çok güzel beyler umarım başarılı oluruz Ekli dosyayı görüntüle 880946
Daha 1 litre Jack var kuzenYok 5 litre sek içmişsindir
Tek ila iccne boh ic kuzen 😂😂Yazdığın yazı 15 kelime yapio enişte ölüyöm değişik zamanda geldi 🤣 🤣
Yav sallama knka ölürsün o kadar içsenDaha 1 litre Jack var kuzen