- 26,403
- 16,421
- 113
Özledik seni. Sen yokken maximin kupon falan tutturdu dedi keşke metin kardeşim de olsaHalletım bugunde dıssrdaydım
Özledik seni. Sen yokken maximin kupon falan tutturdu dedi keşke metin kardeşim de olsaHalletım bugunde dıssrdaydım
Bol şans
Tutsa nolcak dm atmamıs vefasızÖzledik seni. Sen yokken maximin kupon falan tutturdu dedi keşke metin kardeşim de olsa
Çekiliş konusuydu zaten 600 600 verdi onun harici de atmıştırTutsa nolcak dm atmamıs vefasız
Adam evlenıyorum dıye konu acmıs taktık mı ıstıyo tam bakamadımÇekiliş konusuydu zaten 600 600 verdi onun harici de atmıştır
vefa istanbulda bir semt metin dostTutsa nolcak dm atmamıs vefasız
Kumarı bırakıyomuş onu yazmışAdam evlenıyorum dıye konu acmıs taktık mı ıstıyo tam bakamadım
Yalanlarını yenge uyuyunca dedeye gırerKumarı bırakıyomuş onu yazmış
Paket bitsin sigarayı bırakacakmışAdam evlenıyorum dıye konu acmıs taktık mı ıstıyo tam bakamadım
Bsey dıcektımde ban yerım neyse o ısıde bırakır 1 den sonraPaket bitsin sigarayı bırakacakmış
Eskiden iki kelam ederdin hocam, şimdi yorumumuza emoji bile atmıyorsun öyle olsun, hocalık lisansın iptal edildi.Tutsa nolcak dm atmamıs vefasız
Eski pp ye dödndüğüne göre yakında bişeyler olacaktır meto hissediyorumYalanlarını yenge uyuyunca dedeye gırer