- 51,723
- 48,896
- 113
Allah kurtarsın dost o işler bende hiç yok anladığım işler değil ama ne denir bilmiyorum ama iyi kafalar miYok lan bir K beni kurtarıyor kafamı yapmam lazım
Allah kurtarsın dost o işler bende hiç yok anladığım işler değil ama ne denir bilmiyorum ama iyi kafalar miYok lan bir K beni kurtarıyor kafamı yapmam lazım
Onu bilmiyorum inan valla para olmayınca detaylarına bakmadimTamam teşekkürler. Geçenki nin son saati belliydi bunun da belli biliyor musun
Uçak oyunu niye oynuyorum uçmayı seviyorumAllah kurtarsın dost o işler bende hiç yok anladığım işler değil ama ne denir bilmiyorum ama iyi kafalar mi![]()
Gelrimi bu maç ne diyorsun fikrinUçak oyunu niye oynuyorum uçmayı seviyorum
Tamam reis teşekkürlerOnu bilmiyorum inan valla para olmayınca detaylarına bakmadim
Enerjimizi kullanacağız Yapacak bir şey yok 2 kupona enerjiyi fazlasıyla kullandım depoyu fullemem lazımGelrimi bu maç ne diyorsun fikrin
Haaa ondan kaynakli .... Ben sadece uzun parliament içiyorum başka alkol felan hicnolmadi bende iyi aile çocuğuyumUçak oyunu niye oynuyorum uçmayı seviyorum
Benzin lazım doğruEnerjimizi kullanacağız Yapacak bir şey yok 2 kupona enerjiyi fazlasıyla kullandım depoyu fullemem lazım
Bol şans kazan gel umarimTamam reis teşekkürler
Haaa ondan kaynakli .... Ben sadece uzun parliament içiyorum başka alkol felan hicnolmadi bende iyi aile çocuğuyum
[/ en güzeli
Sorma alfabede ne kadar harf varsa kullanmisTakımın ismi çok uzun ismi gibi sayısı da Bol olsun