- 27,956
- 3,569
- 113
2.40
Dilberi gördün müBende bi keresinde Ankara’ya pavyona gitmiştim akraba çıkma ihtimalimiz nedir
Seminerden çıkıp çisı veriyorum çocukları gönderiyorum sonra alıp geliyorlar akşamına sahilde Leyla viski ile günbatımı 😅Ben onu yemin ediyorum yiyip gidiyordum oraya Hep uzakta Uzattı uzattı en son baktı olmuyor dedi sana temizi veriyorum
Eyvallah Kemal'im ne yapayım ya yoksa gün geçmeyecek kafamı kırmam lazım hafta sonuHayırlı işler Murom
Evi barkı yokmuş nasıl göreyim reisDilberi gördün mü![]()
Vay hadi bakalim iyisinBu geldi Hadi çocuk konum atacak çocuktan konum isteyeyim🤣
HahahahahgaGHagGHA Aynı ben aynı benSeminerden çıkıp çisı veriyorum çocukları gönderiyorum sonra alıp geliyorlar akşamına sahilde Leyla viski ile günbatımı 😅
Dilber İstanbul'da bizim lokman abinin mekanda çekildi o 🤣🤣Dilberi gördün mü![]()
Eyvallah kardeşim tam gaz yolunda a.ş devam 😅Eyvallah Kemal'im ne yapayım ya yoksa gün geçmeyecek kafamı kırmam lazım hafta sonu
Vay anasini ben bayramliklari giyip geliyorumSeminerden çıkıp çisı veriyorum çocukları gönderiyorum sonra alıp geliyorlar akşamına sahilde Leyla viski ile günbatımı 😅
Gel bir gün Küçükçekmece kanarya'ya misafir edeyim seni semtin hızlılığına bakDilber İstanbul'da bizim lokman abinin mekanda çekildi o 🤣🤣