- 71,717
- 37,911
- 113
Üstüne basa basa oynama diyorum oynayacağım diye tutturdu bak limit koymuşlar Allah🤣Haklısın ben ikna oldum şahsen kanka
Üstüne basa basa oynama diyorum oynayacağım diye tutturdu bak limit koymuşlar Allah🤣Haklısın ben ikna oldum şahsen kanka
İzmirin neresinde oturuyon kardoHaklısın ben ikna oldum şahsen kanka
HwhahaHaklısın ben ikna oldum şahsen kanka
Kanka son kupondan bahsediyor adam aq kasa girecektim giremedim diyor sjkdkdÜstüne basa basa oynama diyorum oynayacağım diye tutturdu bak limit koymuşlar Allah🤣
Bol bol şanslar dost
Buca dostum sende mi İzmirİzmirin neresinde oturuyon kardo
Ben de son kupondan bahsediyorum zaten oynama dedim ona son kuponuKanka son kupondan bahsediyor adam aq kasa girecektim giremedim diyor sjkdkd
Muro unutulur mu senceKainat seni gosteriyor murooo konuda iyice kalabalıklasti arada kayboluruz ikimiz şimdi ,![]()
Aynen kanka yavru İzmir ama Selçuk da sjdkkfBuca dostum sende mi İzmir
Muro aradan kafayı uzatır unutturmaz kendiniMuro unutulur mu sence
NoktaMuro aradan kafayı uzatır unutturmaz kendini
Güzel yer orası da kankaAynen kanka yavru İzmir ama Selçuk da sjdkkf
Kimler kimleri unuttu be morum.Muro unutulur mu sence
Muro kendini unutturur mu la 200 tl ye adam pıçaklar sen unutuluruz diyonKainat seni gosteriyor murooo konuda iyice kalabalıklasti arada kayboluruz ikimiz şimdi ,![]()
Başından beri takipteyim Bak ilk Bol şans benden geldi o dakikadan beri deli gibi takip ediyorum Unutulur muyum senceMuro aradan kafayı uzatır unutturmaz kendini
Sen akşam ki 1 k yi ne yaptın katlayaladin mi dostAynen kanka yavru İzmir ama Selçuk da sjdkkf