- 33,277
- 33,654
- 113
Kardeşim sen mi rol yapıyon o zaman takip etmeye gerek yok Garanti sonuç pujjTeşekkürler Atatürk dost
Kardeşim sen mi rol yapıyon o zaman takip etmeye gerek yok Garanti sonuç pujjTeşekkürler Atatürk dost
betco bunu hep yapıyorBeklede sonuçlansın şimdi maç her yerden kalktı oynanıyor youtubede yayını var
Maç kalktıysa bitmeden asla sonuçlmmz 24 saati bulamazsa iyikupon nezamana sonucalnır kim bilir
Maç bitiminde ya da devrede sonuçlanır agaBeklede sonuçlansın şimdi maç her yerden kalktı oynanıyor youtubede yayını var
EvetKardeşim sen mi rol yapıyon o zaman takip etmeye gerek yok Garanti sonuç pujj
aynen betcolarda cok oluyor bu sanssızlıkMaç kalktıysa bitmeden asla sonuçlmmz 24 saati bulamazsa iyi
İyi güzel rezervasyon yap kardeşim protokolden puahh
Malesefaynen betcolarda cok oluyor bu sanssızlık
Canlı desteğe bağlan sağlayıcınıza saplayım de düzeltiyorlar dostBeklede sonuçlansın şimdi maç her yerden kalktı oynanıyor youtubede yayını var
Bro maç sonunu bekletir bnceKupon sonuçlanmasını beklicez maç kalkınca sitelerden bekleyelim bakalım
Mecücde sensin boşa demiyorum senin gudubetsizliğin buMaçta Savaş mı çıktı noldu harbi yecüc bu adam
Mecüc kim o zaman bunlar ikili değil miMaçta Savaş mı çıktı noldu harbi yecüc bu adam
Hemen uyguluyorumCanlı desteğe bağlan sağlayıcınıza saplayım de düzeltiyorlar dost
Yok kavga çıktı aga gahpeler o sütyen senin bu kilot benim birbirine girdiMaçta Savaş mı çıktı noldu harbi yecüc bu adam
Mecücü soruyor cevap ver @Passion90Mecüc kim o zaman bunlar ikili değil mi
Detaya çok hakimsin puahajaYok kavga çıktı aga gahpeler o sütyen senin bu kilot benim birbirine girdi
Kendisi kardeşim kendisi puhhhMecücü soruyor cevap ver @Passion90
Tahmin lütfenMecüc kim o zaman bunlar ikili değil mi