- 5,479
- 2,560
- 113
Özel ilgi alanım 🍆Detaya çok hakimsin puahaja
Özel ilgi alanım 🍆Detaya çok hakimsin puahaja
Muhteşem ikili a....Mecücde sensin boşa demiyorum senin gudubetsizliğin bu
Pansiyon12 diye tahmin ediyorum puhjaTahmin lütfen
Ben şu sıralar Mecüc bile olamayabilirim okadar leş durumdayım😁Tahmin lütfen
Odalarımız doludur. Teşekkürler iyi akşamlarPansiyon12 diye tahmin ediyorum puhja
Puhhhhhhhba şaka şaka erhan3131 diye tahmin ediyorum o zmn puajahaOdalarımız doludur. Teşekkürler iyi akşamlar
Passion dost sinirlenmeKıyamete kadar bekleyecek miyiz @deathdancex gelsin 3. Adım
Paramı geldi oynayak bekle ne işin varKıyamete kadar bekleyecek miyiz @deathdancex gelsin 3. Adım
Son 350 mesaj kalmış ha gayretNe diye kaldirirsin maçı
Aga dur adam şuan canlıda şu şekil takılıyorKıyamete kadar bekleyecek miyiz @deathdancex gelsin 3. Adım

Ortalığı karıştıralım diye demiştim. Mecüc olarak her daim yanındayım 🫡Paramı geldi oynayak bekle ne işin var
İstsrden bende üstüne gidebilirim Ban yemesini istersen haber ət banlatalım puhhaYok Atatürk dost sakinim. Yecüc beni sponsor diye forumun ortasına attı geçende halbuki değildim intikam alıyorum 😂
Kral Bol sans forumda tek fakir ben kaldımKazanırsak 2 arkadaşımıza roll açtıralım bol şans
Salll zehriiii 🦂🦂Paramı geldi oynayak bekle ne işin var
Neden ters ə yazıyorsun Atatürk dost . Azerbaycan Türk'ü müsünİstsrden bende üstüne gidebilirim Ban yemesini istersen haber ət banlatalım puhha
Biz fakir değiliz dost fak fakiriz pauhhaKral Bol sans forumda tek fakir ben kaldım