- 6,851
- 3,306
- 113
Bu sefer gerçek sponsor @Passion90 ufakta olsa vurdum dedi gönlümden geldi dedi kazanca göre 1-2 arkadaşa roll paslayalım
@Passion90 çok tehlikelisin😀Bu sefer gerçek sponsor @Passion90 ufakta olsa vurdum dedi gönlümden geldi dedi kazanca göre 1-2 arkadaşa roll paslayalım
Bol şansBu sefer gerçek sponsor @Passion90 ufakta olsa vurdum dedi gönlümden geldi dedi kazanca göre 1-2 arkadaşa roll paslayalım
Ölmeden beni mezara koyan tek insansın @deathdancex askere gittin geldin yine aynısın 🤣Bu sefer gerçek sponsor @Passion90 ufakta olsa vurdum dedi gönlümden geldi dedi kazanca göre 1-2 arkadaşa roll paslayalım
Sendeyiz kralBu sefer gerçek sponsor @Passion90 ufakta olsa vurdum dedi gönlümden geldi dedi kazanca göre 1-2 arkadaşa roll paslayalım
pr kasıyorum sana gönlü zengin dedirticem herkeseÖlmeden beni mezara koyan tek insansın @deathdancex askere gittin geldin yine aynısın 🤣
Gönder gelsin dostum getirelim kuponlarıBu sefer gerçek sponsor @Passion90 ufakta olsa vurdum dedi gönlümden geldi dedi kazanca göre 1-2 arkadaşa roll paslayalım
Ya boş yapma. Kuponu atpr kasıyorum sana gönlü zengin dedirticem herkese![]()
Bol şansBu sefer gerçek sponsor @Passion90 ufakta olsa vurdum dedi gönlümden geldi dedi kazanca göre 1-2 arkadaşa roll paslayalım
RastgeleAdım 1
Bol şans yecücAdım 1
Alalım içeri Bol şansAdım 1
Kurban parasını dağıttığını niye demiyosun sen hala 🤣🤣🤣Ölmeden beni mezara koyan tek insansın @deathdancex askere gittin geldin yine aynısın 🤣
Bol şansAdım 1