- 1,073
- 503
- 113
oyun buglu gibi ama çoğu kişi çekiyorHoppala Games de çıkar yakında sağlayıcı olarak.
oyun buglu gibi ama çoğu kişi çekiyorHoppala Games de çıkar yakında sağlayıcı olarak.
ayni dert bende de var 55 k yedim bende 2 gunde 🤣🤣2 gündür 100k para yedim simdi 500tl kovaliyozeyw knki
Maşallah beyler . Bu ne bollukayni dert bende de var 55 k yedim bende 2 gunde 🤣🤣
yarin teli satacamayni dert bende de var 55 k yedim bende 2 gunde 🤣🤣
Oyunlara bir şey demedim, sorun isim.oyun buglu gibi ama çoğu kişi çekiyor
yok allaha sukur o gunlere kalmam yatin gelecek para var ama ben kendi adima konusuyorum doyumsuz oldugum icin kaybediyorum 55 k yi 70 k yaptim cekmedimyarin teli satacam![]()
hele birde alkol oldummu gozum biseyi gormuyoryok allaha sukur o gunlere kalmam yatin gelecek para var ama ben kendi adima konusuyorum doyumsuz oldugum icin kaybediyorum 55 k yi 70 k yaptim cekmedim
dostum genelde ben bonus kovalamam 2019 dan beri uyeyim forma msj kasma falan gibi derdim yok ben yatirimciyim ama insan bazen 100 tl ye bile ihtiyaci oluyor o yuzden kumarbaz adam zorda kaldigi icin herseyi göze aliyorMaşallah beyler . Bu ne bolluk
Usta bolluk derken. Çok para kaybediyorsunuz anlamında dedim ha para sizin muhasebesini yapmıyorum yanlış anlama. Devir zor artık . 50k 100k iyi paralar bunlar. Kendinizi sıkıntıya koymayın. Şansınız bol olsundostum genelde ben bonus kovalamam 2019 dan beri uyeyim forma msj kasma falan gibi derdim yok ben yatirimciyim ama insan bazen 100 tl ye bile ihtiyaci oluyor o yuzden kumarbaz adam zorda kaldigi icin herseyi göze aliyor
Sen konuşma sen hep 500₺ kovalıyon🤣🤣 senlik bişey değil😅😅🤣Maşallah beyler . Bu ne bolluk
Aynı oyunda iki dakika da yaptı 6 kŞartlar şu şekilde gördüğüm kadarıyla baya çeken olmuş. Bende royal bonanza da 6 betten çevirirken 2.spinde 6k oldu para500₺ çekim verdim15 dakika da ödediler.
Ekli dosyayı görüntüle 964114
hayırlı olsun dostÖdeme başarılı 13dk da teşekkürler
baktılar herkes kazanıyor demek ki yalan uydurmaya başladılar dost çünkü ben çektim benle beraber 9-10 kişi daha çektiİp dedi ödemedi