Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Değer Mi Sizce

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Amcaoğlu bir kızı deli gibi seviyor dün gece saat 1:30 a kadar kızın aramasını beklemiş kız mesaj atmış bugün arayamayacam aramam içinde duygu sömürüsü yapma demiş iki dakika sesini duymak mi Duygu sömürüsü demiş bileğini kesmiş şimdi yoğun bakımda çok şükür hayati tehlikeyi atlattı ama degermi ya sizce ?
Bi kız için saçımın Telini kesmem

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,737
1,181
113
Yani kusura bakmayın ama amcaoğlu süzme salağın teki. Boşa nefes tüketiyor.. Yine de geçmiş olsun..

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
arkadaşlar aşk gözü kör eder derler ama yanlış direkt beyni kör eder. Aşk varken beyin değil hormonlar çalışır. O yüzden kimse yadırgamasın. Mantık aramayın. Hayatınızı hormonlar değil beyninizin yönetmesi dileğiyle...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,381
17,768
113
Dostlar bu arkadaşın yaptığı benim de çok tuhafıma gitti lakin Aşk çok özel bir durumdur ben mesela hiç aşık olmadım ama çok şiir okumayi Aşk romanı okumayi severim. Aşk insana herşey yaptırır. Sevdiğinin kusurunu ne olursa olsun görmezden getirtir.. kinamamak yada yadirgamamak gerekir diye düşünüyorum. Aşk'a düşmüş bir kişi ne söz dinler ne saz. Ulaşılabilen en üst makamdır bence aşık olmak..

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
Aşık olmamış insanlar anlayamaz ama kimi de alışkanlığı aşk sanıyor geçmiş olsun düzelir umarım

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,658
23,468
113
Amcaoğlu bir kızı deli gibi seviyor dün gece saat 1:30 a kadar kızın aramasını beklemiş kız mesaj atmış bugün arayamayacam aramam içinde duygu sömürüsü yapma demiş iki dakika sesini duymak mi Duygu sömürüsü demiş bileğini kesmiş şimdi yoğun bakımda çok şükür hayati tehlikeyi atlattı ama degermi ya sizce ?
Çok sevince böyle oluyor. Çok geçmiş olsun.

greywolf123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
88
42
18
arkadaşlar aşk gözü kör eder derler ama yanlış direkt beyni kör eder. Aşk varken beyin değil hormonlar çalışır. O yüzden kimse yadırgamasın. Mantık aramayın. Hayatınızı hormonlar değil beyninizin yönetmesi dileğiyle...
Tamamen boş laf..5 yıllık sevgilimden ayrıldım deli gibide seviyordum..ne kendime ne ona zarar verdim.

Beyinsiz, oto kontrolü olmayan cahiller için söylenmiş bir söz.Ask gözü kör filan etmez..Ne yaparsa insan kendi yapar.

monbujo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
36
18
allah şaşırtmasın ama fazla büyük konuşmamak lazım öyle yapılmaz böyle yapılmaz diye. derhal yardım alsın bence amcaoğlun

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,807
6,178
113
Ferhat dağları delmiş sevdiği için bir bileğin lafı mı olur

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
Tamamen boş laf..5 yıllık sevgilimden ayrıldım deli gibide seviyordum..ne kendime ne ona zarar verdim.

Beyinsiz, oto kontrolü olmayan cahiller için söylenmiş bir söz.Ask gözü kör filan etmez..Ne yaparsa insan kendi yapar.
knka kumarı nasıl hormanlarınla oynuyarsan aşkta da aynı hormanlar çalışıyor. Bir yerimden uydurmuyorum bunu literatüre bak biraz.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,840
27,040
113
Dostlar bu arkadaşın yaptığı benim de çok tuhafıma gitti lakin Aşk çok özel bir durumdur ben mesela hiç aşık olmadım ama çok şiir okumayi Aşk romanı okumayi severim. Aşk insana herşey yaptırır. Sevdiğinin kusurunu ne olursa olsun görmezden getirtir.. kinamamak yada yadirgamamak gerekir diye düşünüyorum. Aşk'a düşmüş bir kişi ne söz dinler ne saz. Ulaşılabilen en üst makamdır bence aşık olmak..
Sevdiğimi demez isem,
Sevmek derdi beni boğar demiş Yunus

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Bilek kesen amcaoğlu

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,298
4,424
113
İşin iyi tarafı kendine zarar vermiş kıza zarar vermesinde kendine ne yapıyorsa yapsın

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,367
2,399
113
Yav anası mı ölmüş babası mı ölmüş daha karısı bile değil sevgilisi konuşmak istememiş de kendini kesmiş kaç yaşında kuzenin 15 mi