- 1,501
- 705
- 113
Yok o açsaKonuyu görünce clowers intihar etti sandım
Ellerim titrediği için bileğimi kesemedim
Bıçak sirketine dava açsam kazanır mıyım diye sorardı
Yok o açsaKonuyu görünce clowers intihar etti sandım
Eli titreyenin elini skrmmmmYok o açsa
Ellerim titrediği için bileğimi kesemedim
Bıçak sirketine dava açsam kazanır mıyım diye sorardı
Hangisi kısa boylu olanmi uzun böyle olanmi 😁Bilek kesen amcaoğlu
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Yari yar olanın yar sardı yarasını şu bitmek bilmeyen borçlarımın sen sksn ansınıKızın bu arkadaşı aldattığını düşünemiyorum,köprüden atlar heralde..
İkiside müsait abi bu duruma 😄🤣Hangisi kısa boylu olanmi uzun böyle olanmi 😁
Uzun daha müsait kısa tribüne oynuyor bnceİkiside müsait abi bu duruma 😄🤣
Değmez gardaş kız için değil hiç kimse için değmezAmcaoğlu bir kızı deli gibi seviyor dün gece saat 1:30 a kadar kızın aramasını beklemiş kız mesaj atmış bugün arayamayacam aramam içinde duygu sömürüsü yapma demiş iki dakika sesini duymak mi Duygu sömürüsü demiş bileğini kesmiş şimdi yoğun bakımda çok şükür hayati tehlikeyi atlattı ama degermi ya sizce ?
Biçare Yunus'un çoktur günahıSevdiğimi demez isem,
Sevmek derdi beni boğar demiş Yunus
Eşref de kendini bi kadın için yakmadı mı dostBiçare Yunus'un çoktur günahı
Hakkın dergahına yüz tutmuşum ben. Yunus hak söylerimiş öz söylerimiş kral
Dur oraları kurcalama reis🤣🤣 Rüyamı arıyorum ben bulmak üzereyimEşref de kendini bi kadın için yakmadı mı dost
Gerçekte öyle biri yok reisim gerçekten bi rüyanın peşindesinDur oraları kurcalama reis🤣🤣 Rüyamı arıyorum ben bulmak üzereyim
İşitin ey yârenler aşk bir güneşe benzerBiçare Yunus'un çoktur günahı
Hakkın dergahına yüz tutmuşum ben. Yunus hak söylerimiş öz söylerimiş kral
Bana saçma geliyor ama o insanda ne dusundu anlamak lazımarkadaşlar aşk gözü kör eder derler ama yanlış direkt beyni kör eder. Aşk varken beyin değil hormonlar çalışır. O yüzden kimse yadırgamasın. Mantık aramayın. Hayatınızı hormonlar değil beyninizin yönetmesi dileğiyle...
Çok şükür kendinede bişey olmadı manevi destekle düzelecek mecburOnun bi tık ilerisi dediğin zaten takıntı yapmış iyi getirmez kendine acımayan başkasına hiç acımaz
27Yav anası mı ölmüş babası mı ölmüş daha karısı bile değil sevgilisi konuşmak istememiş de kendini kesmiş kaç yaşında kuzenin 15 mi
Onlar eskidendi şimdi aşk=paraFerhat dağları delmiş sevdiği için bir bileğin lafı mı olur