- 867
- 448
- 63
Selamın aleyküm beyler aylardır bir kısır dögünün içine girdim 2 aydır maaşı komple çıkartırız umuduyla zlota gömüyorum sağlayıcı farketmek sizin canlı casıno rulet betgames savaş oyunu bazende slot oynuyorum zaman zaman bu hısse burunmuş olsamda bu seferkı çok farklı artık iyice paranoyak oldum ibneler o savaş oyununda o kağıtları öyle bır dızılımle oynuyolar kı tahmınde bulunmak ımkansız veya rulette bakıyosun top fızık kurallarına aykırı haraket edıyor duran topun hareket edıp yan lota girdiğini gördum ya aynı sayıya ard arda girişi veya sen uzun zaman gelmeyen bölgeye basınca ımkanı yok asla oraya vermıyor. degıstırıyosun bu sefer tam tersı oluyor zamanında yuksek kazanc sağladım cok kez evet ama bu 2026 ya gırdık gırelı nasıl ayar verıyorlar anlamadım ama canlı casınoda bıle hıleyle sıkıyorlar mılletı geçiyorum slotu. artık beynım uyuşmaya ense kökümden alev gıbı giren ağrılar evresıne geldı korkuyorum felç geçiricem veya deliricem diye telefon internet faklı hesaplar farklı sıteler hepsını denedım hiç bir şekilde kazanç yok.... sizdede böyle mi durumlar