- 6,473
- 2,808
- 113
şans işte budur görsel anlatım 
Kesene bereket dostDaha önceki rolde forumdan bir arkadaş özelden yazanlardan biriydi atmadım diye boş yapmış atacamda demedim elemana , ama o rol için forumdan birinin faturaisni ödedim, bu ödeme gelincede gönderdiğim arkadaş burdan yazar zaten
Tebrikler dost güle güle harca kesene bereketDaha önceki rolde forumdan bir arkadaş özelden yazanlardan biriydi atmadım diye boş yapmış atacamda demedim elemana , ama o rol için forumdan birinin faturaisni ödedim, bu ödeme gelincede gönderdiğim arkadaş burdan yazar zaten
Canini sikmasinlar her turlu laf eder birileri memnun edemezsin insanlari dostDaha önceki rolde forumdan bir arkadaş özelden yazanlardan biriydi atmadım diye boş yapmış atacamda demedim elemana , ama o rol için forumdan birinin faturaisni ödedim, bu ödeme gelincede gönderdiğim arkadaş burdan yazar zaten
TebriklerBeraberlik kuponu site öderse 1 kişiye 690
Barlar sokağın da buluşalım 🤣🤣🤣Beraberlik kuponu site öderse 1 kişiye 690
TebriklerRİSEBET
Beraberlik kuponu site öderse 1 kişiye 690
Su faturamı odedı tsklerDaha önceki rolde forumdan bir arkadaş özelden yazanlardan biriydi atmadım diye boş yapmış atacamda demedim elemana , ama o rol için forumdan birinin faturaisni ödedim, bu ödeme gelincede gönderdiğim arkadaş burdan yazar zaten
Sağol abiTebrikler
Gebze barrlar sokagımı😄Barlar sokağın da buluşalım 🤣🤣🤣
Bizim kendi barlar sokağımız 😉🤣😂Gebze barrlar sokagımı😄
Arkadas gebzeli burda bulusucksak bende geleyim biralar kimden😊😄Bizim kendi barlar sokağımız 😉🤣😂
Beklik o kadar takip ettikÇekim verdim gelince ödül gondericem 1 k
Kesene bereket 2 dk falan surdu takibimizÇekim verdim gelince ödül gondericem 1 k
Tebrikleer reis kesen bereketli olsunÇekim verdim gelince ödül gondericem 1 k
Kanka bosver odulu rolll ac kendınÇekim verdim gelince ödül gondericem 1 k